רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מרק לקוסקוס
מתכון

מרק לקוסקוס

כ-45 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

תבלינים

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מרק לקוסקוס התוספת האהובה עלינו ביותר לצד הקוסקוס, קבלו מתכון מנצח של שנים ששורד את מבחן הזמן, נסו אותו ותהנו!

הכנות למרק קוסקוס

  1. קוצצים דק את הבצל וענפי הסלרי

  2. מקלפים את הבטטה ותפוח אדמה וחותכים לקוביות לפי הגודל הרצוי

  3. חותכים גם גזר, קישוא ודלעת.

  4. בקערה קטנה הוסיפו כוס מים רותחים את קופסת רסק עגבניות והתבלינים. ערבבו עד לקבלת מרקם אחיד (שלב זה פותח את התבלינים ומבטיח לנו שלא ישארו לנו גושי תבלין סוררים)

איך מכינים מרק לקוסקוס?

  1. חממו 2 כפות שמן בסיר גדול.

  2. טגנו את הבצל עד שנהיה שקוף, בערך כ-5 דק.

  3. הוסיפו את השוקיים וטגנו אותם יחד עם הבצל, עד שהעוף משנה את צבעו.

  4. הוסיפו את הירקות לסיר ומלאו מים רותחים כמעט עד לראשו.

  5. כעת הוסיפו את הנוזל עם התבלינים שהכנו מראש.

  6. ערבבו היטב והביאו לרתיחה.

  7. לאחר שהמרק רותח, הנמיכו לאש קטנה (שהמרק ימשיך לבעבע בעדינות) ובשלו במשך 50 דק.

  8. הוסיפו את הסלרי הקצוץ (ניתן להוסיף גם עלים), תקנו תיבול אם צריך ובשלו במשך 10 דק נוספות.

בתאבון!

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות

שאלות נפוצות להכנת המתכון

אחסנו את המרק בקופסא אטומה במקרר ותוכלו להנות מהמרק הטעים הזה עד 4 ימים, קשה לנו להאמין שהוא יחזיק אצלכם כל כך הרבה זמן :)
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות