רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סלט ירוקים עם חמוציות
מתכון

סלט ירוקים עם חמוציות

כ-10 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לרוטב

לסלט

אופן ההכנה

נחת רוח מובטחת לקהל: סלט ירוק עם תפוחים, חמוציות וגרעני דלעת ב-10 דקות עבודה

מחפשים סלט קל להכנה שתמיד קולע בול? הגעתם למקום הנכון!

הסלט הירוק הזה עם חמוציות, תפוחים וגרעיני דלעת הוא סלט מושלם לכל אירוע. השילוב של תפוחים חמוצים, חמוציות מתוקות וגבינת עיזים שעטופים בוויניגרט תפוחים פשוט יגרום לך לשיר. מתכון שעוד תמצאו את עצמכם חוזרים אליו בלי סוף.

הסלט הירוק הזה עם חמוציות, תפוחים וגרעיני דלעת הוא סלט של חג כבר שנים רבות. זהו סלט קל להכנה ותוספת מושלמת לכל הארוחות. השילוב של ירקות אביב טריים, תפוח גרני סמית חמוצים, חמוציות מיובשות מתוקות וגבינת עיזים זה שילוב פשוט בריא וטעים כאחד.

אם אתם רוצים להכין את הסלט הזה מראש, שמור את הרוטב בנפרד עד שתהיו מוכנים להגשה.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, קוצצים את התפוח ממש לפני שמערבבים הכל יחד, מכיוון שתפוחים משחימים כשהם נחשפים לאוויר.

 

איך מכינים סלט ירוקים עם חמוציות באופן קצת שונה

  • מוסיפים אגסים פרוסים או רימון לתוספת של טעם וצבע.
  • מחליפים את גבינת העיזים בגבינה כחולה או בפטה.
  • השתמשו ברוטב מסוג אחר של חומץ, כמו חומץ בלסמי או יין אדום.
  • מחליפים את החמוציות המיובשות בחמוציות טריות או בגרגרי רימון לטוויסט עונתי.
  • מוסיפים אבוקדו פרוס לקבלת קרמיות.
  • משתמשים בתערובת של ירקות שונים, כגון ארוגולה, קייל או תרד, לטעם מורכב יותר.
  • מטפטפים מעט דבש מעל למגע של מתיקות.

 

הצעות הגשה לסלט ירוקים וחמוציות

  • מחברים את הסלט הזה ללזניה חמה עבור ארוחה מנחמת.
  • מגישים עם עוף בגריל או חזה עוף בתנור.
  • מגישים אותו על מצע קינואה או אורז חום.
  • אוכלים לארוחת ערב יחד עם כוס יין לבן או רוזה פירותי.

 

איך מכינים סלט ירוקים עם חמוציות

  1. קולים את גרעיני הדלעת במחבת בגודל בינוני, תוך ערבוב תכוף, עד שהן מזהיבות בקצוות ומשמיעות קולות קפיצה קטנים (אם משתמשים בפקאנים במקום זאת, מחממים אותם רק עד שהם מריחים). מעבירים את גרעיני הדלעת לקערה קטנה להתקררות.
  2. בכוס או בצנצנת טורפים יחד את שמן הזית, החומץ, הדבש, החרדל והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים לפי הטעם בפלפל שחור.
  3. רגע לפני ההגשה קוצצים את התפוח לחתיכות דקות בגודל ביס. מניחים את הירוקים בקערת הגשה גדולה. למעלה מניחים את התפוחים הפרוסים, החמוציות המיובשות וגרעיני הדלעת הקלויות. השתמשו במזלג כדי לפורר את גבינת העיזים מעל הסלט.
  4. שופכים בעדינות רוטב הסלט על הסלט, מערבבים בעדינות ומגישים!
ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, אתם יכולים להשתמש בכל סוג אחר של תפוחים. עם זאת, תפוחים חמוצים כמו גרני סמית' עובדים הכי טוב בסלט הזה כי הם מאזנים את המתיקות של החמוציות והדבש.
חמוציות מיובשות עובדות טוב יותר בסלט הזה, מכיוון שחמוציות טריות הן חמוצות מדי ועלולות להשתלט על הטעמים האחרים.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות