רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סלט כרוב לבן ברוטב חרדל מתוק
מתכון

סלט כרוב לבן ברוטב חרדל מתוק

כ-15 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

סלט הכרוב הלבן עם רוטב חרדל מתוק היא מנה מלווה מושלמת שניתן להגיש כל השנה. רוטב החרדל המתוק מעניק לו בעיטה נוספת של טעם שאתם לא רוצים לפספס!

סלט כרוב לבן ברוטב חרדל מתוק היא מנה צדדית טרייה ופריכה המושלמת לכל ארוחה.

שבנוסף, קל מאוד להכין! רוטב החרדל המתוק לוקח את הסלט הפשוט הזה למחוזות אחרים.

ללא כל ספק, המשפחה והאורחים שלכם יעופו את זה.

אפשרויות הגשה לסלט כרוב לבן

  1. מגישים סלט כרוב לבן זה כמנה מלווה לעוף או דגים בגריל
  2. מכינים אותה לארוחה עיקרית על ידי הוספת חלבון כמו טופו בגריל או חזה עוף על הפלנצ'ה
  3. מתאימים את הסלט הזה עם הכריך או הטורטיה האהובה עליכם לארוחת צהריים קלילה

3 רעיונות יחודיים לסלט כרוב לבן

  1. הוסיפו קינואה מבושלת או בורגול לסלט ממלא יותר
  2. הוסיפו מעל לסלט הכרוב הלבן כמה חומוסים קלויים או טופו להוספת חלבון
  3. זרקו כמה אגוזים או זרעים כמו חמניות, שומשום או זרעי פשתן כדי לתת לסלט שלכם קראנץ'

איך מכינים סלט כרוב לבן עם רוטב חרדל מתוק

  1. בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, חרדל דיז'ון, סירופ מייפל, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל עד שהרוטב חלק ומעורבב היטב.
  2. בקערה גדולה, משלבים את הכרוב הלבן הפרוס ואת הגזר המגורד.
  3. מוסיפים את הרוטב לתערובת הכרוב והגזר ומערבבים היטב עד שהירקות מצופים ברוטב.
  4. מגישים את סלט הכרוב הלבן מייד או מקררים עד שמוכנים להגשה.

עוד על סלט כרוב לבן

ניתן גם להוסיף כמה ירקות נוספים כמו מלפפון או צנונית לסלט צבעוני יותר.

מידע על אחסון

איחסון סלט כרוב לבן יתאפשר במיכל אטום אוויר במקרר עד 3 ימים.

מערבבים לפני שמגישים להפצה מחדש של הרוטב.

עובדה מהנה על כרוב לבן

האם ידעת שכרוב הוא מקור נהדר לוויטמין C ו- K? וגם נמוך מאוד בקלוריות?

הנה, בבקשה, עכשיו תוכלו להנות מסלט הכרוב הלבן והבריא הזה!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת סלט כרוב לבן ברוטב חרדל מתוק

פורסים את הכרוב דק לסלט פריך

לסלט כרוב לבן מושלם עם מרקם מושלם, הקפידו לפרוס את הכרוב דק מאוד.

פורסים את הכרוב דק לסלט פריך

מערבבים היטב את הרוטב

הקפידו לערבב היטב את הרוטב כדי לשלב את כל הטעמים והתבלינים.

מערבבים היטב את הרוטב

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, אפשר להכין את סלט הכרוב הלבן הזה עד יום מראש. שמרו אותו במיכל אטום אוויר במקרר עד שאתם מוכנים להגיש. אל תוסיפו את הרוטב עד שאתם מוכנים להגשה.
כן, אפשר יכול להשתמש בכרוב אדום במקום כרוב לבן אם אתם מעדיפים. זה ייתן לסלט צבע אחר, אבל הטעם עדיין ישאר נהדר.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות