רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
פיצה נגיסים צ'יזי בייטס
מתכון

פיצה נגיסים צ'יזי בייטס

כ-50 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

נמאס לכם מהפיצה הרגילה והשגרתית ? קבלו את המתכון הביתי להכנת פיצת צ'יזי בייטס - פיצה עם נגיסי בצק במילוי גבינת מוצרלה מעולה

• ניקח קערה גדולה ונשים בתוכה שמרים, חלב , סוכר , מלח ומים ונערבב הכל היטב.
• כעת שקבלנו תערובת אחידה, ניתן לה לנוח בצד כ2 דקות.
• לאחר 2 דקות הוסיפו אל התערובת את השמן , ותערבבו שוב.
• עכשיו נוסיף את הקמח ונערבב הכל עד שנקבל בצק עד שכל הקמח נספג בתוכו.
• את הבצק נעביר אל משטח מקומח ושטוח ונלוש 10 דקות.
• ניקח את הבצק ונחלק אותו לשני כדורים , ניקח כדור אחד ונרדד אותו לעיגול. את הבצק תשימו בתוך תבנית.
• לאחר מכן תמיסו חמאה במיקרוגל בפולסים, ותמרחו את הבצק עם החמאה המומסת בחלקו החיצוני של העיגול.
• לאחר שהבצק מרוח בחמאה, תכסו את התבנית עם צלחת, ותנו לו לתפוח בין שעה לשעה וחצי.
* שימו לב: מומלץ לשים את התבנית באזור חם בבית.
• בשלב הזה תעלו את טמפרטורת התנור ל200 מעלות.
• את רוטב הפיצה ניצוק על הבצק ונמרח אותו על הבצק (להשאיר 2 ס''מ מהקצוות לא מרוח).
• שימו את התוספות האהובות עליכם.

אופן ההכנה של הצ'יזי בייטס: 
• בשלב הראשון, ניקח את הכדור השני של הבצק נרדד אותו וניצור פסים.
• את הפסים שיצרנו, נחלק לכמה חתיכות.
• על כל חתיכה נשים גבינת מוצרלה (אני השתמשתי באצבעות המוצרלה לילדים שיש בסופר)
• לאחר שהנחנו על כל חתיכה גבינת מוצרלה , נגלגל ונשים סביב הפיצה.
• לסיום, נמיס חמאה ביחד עם שום כתוש במיקרוגל , ונמרח על הנגיסים.
• יש להכניס את הפיצה לתנור כשהוא חם על 200 מעלות ל15 דקות ( עד שהפיצה השחימה והגבינה צהובה מבעבעת ).

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות