רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פיצה נגיסים צ'יזי בייטס
מתכון

פיצה נגיסים צ'יזי בייטס

כ-50 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

נמאס לכם מהפיצה הרגילה והשגרתית ? קבלו את המתכון הביתי להכנת פיצת צ'יזי בייטס - פיצה עם נגיסי בצק במילוי גבינת מוצרלה מעולה

• ניקח קערה גדולה ונשים בתוכה שמרים, חלב , סוכר , מלח ומים ונערבב הכל היטב.
• כעת שקבלנו תערובת אחידה, ניתן לה לנוח בצד כ2 דקות.
• לאחר 2 דקות הוסיפו אל התערובת את השמן , ותערבבו שוב.
• עכשיו נוסיף את הקמח ונערבב הכל עד שנקבל בצק עד שכל הקמח נספג בתוכו.
• את הבצק נעביר אל משטח מקומח ושטוח ונלוש 10 דקות.
• ניקח את הבצק ונחלק אותו לשני כדורים , ניקח כדור אחד ונרדד אותו לעיגול. את הבצק תשימו בתוך תבנית.
• לאחר מכן תמיסו חמאה במיקרוגל בפולסים, ותמרחו את הבצק עם החמאה המומסת בחלקו החיצוני של העיגול.
• לאחר שהבצק מרוח בחמאה, תכסו את התבנית עם צלחת, ותנו לו לתפוח בין שעה לשעה וחצי.
* שימו לב: מומלץ לשים את התבנית באזור חם בבית.
• בשלב הזה תעלו את טמפרטורת התנור ל200 מעלות.
• את רוטב הפיצה ניצוק על הבצק ונמרח אותו על הבצק (להשאיר 2 ס''מ מהקצוות לא מרוח).
• שימו את התוספות האהובות עליכם.

אופן ההכנה של הצ'יזי בייטס: 
• בשלב הראשון, ניקח את הכדור השני של הבצק נרדד אותו וניצור פסים.
• את הפסים שיצרנו, נחלק לכמה חתיכות.
• על כל חתיכה נשים גבינת מוצרלה (אני השתמשתי באצבעות המוצרלה לילדים שיש בסופר)
• לאחר שהנחנו על כל חתיכה גבינת מוצרלה , נגלגל ונשים סביב הפיצה.
• לסיום, נמיס חמאה ביחד עם שום כתוש במיקרוגל , ונמרח על הנגיסים.
• יש להכניס את הפיצה לתנור כשהוא חם על 200 מעלות ל15 דקות ( עד שהפיצה השחימה והגבינה צהובה מבעבעת ).

ניסית את המתכון? איך יצא?
(2.5) | 4 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות