רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת בראוניז
מתכון

עוגת בראוניז

כ-15 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

המתכון לעוגת בראוניז הזו הוא הקינוח המושלם לשוקוהוליקים. זה עשיר, לח ומלא בשוקולד מבלי להיות מתוק מדי

אם אתם אוהבים שוקולד, את בטח תרצו לנסות את המתכון הזה של עוגת הבראוניז הזו. מתכון קל להכנה, מושלם לכל אירוע. בין אם אתה שוקוהוליקים או סתם אוהבים קינוחים טעימים. הנאה מובטחת.

3 אפשרויות הגשה נהדרות למתכון עוגת בראוניז

  1. מגישים אותו עם גלידת וניל.
  2. מגישים עם קצפת ואגוזים קצוצים.
  3. מטפטפים רוטב שוקולד.

3 דרכים להפוך את מתכון עוגת הבראוניז לייחודי

  1. מוסיפים לבלילה כף קפה נמס לטוויסט מוקה.
  2. מפזרים מעל גבינת שמנת.
  3. מוסיפים כמה פטלים לבלילה או על גבי העוגה בעת ההגשה.

איך מכינים מתכון לעוגת בראוניז

  1. מחממים את התנור ל 180 מעלות. משמנים תבנית עוגה של 20 ס"מ.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה על סיר מים.
  3. מוסיפים סוכר ומערבבים עד לשילוב. אפשרו לתערובת להתקרר למשך 5 דקות.
  4. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומקפידים לערבב היטב אחרי כל תוספת ביצה.
  5. מנפים את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח על התערובת.
  6. מקפלים בזהירות עד לשילוב מלא של התערובת.
  7. שופכים את התערובת לתבנית המוכנה.
  8. אופים במשך 25-30 דקות, או עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.
  9. מאפשרים לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות מעברים ומקררים חצי שעה נוספת.

מידע נוסף על מתכון לעוגת בראוניז

אם אתם אוהבים אגוזים, אתם יכולים להוסיף אותם למתכון הזה של עוגת הבראוניז כדי לתת לו קראנץ' נוסף. פשוט מפזרים אגוזים קצוצים מעל החלק העליון לפני האפייה. אפשר גם להוסיף כמה שוקולד צ'יפס לבלילה להפתעה שוקולדית נוספת!

מידע על אחסון עוגת בראוניז

כדי לשמור על עוגת הבראוניז שלכם טרייה ככל האפשר, אחסנו אותה במיכל אטום מאוויר בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. אפשר גם להקפיא את העוגה עד 3 חודשים. כדי לחמם מחדש, פשוט הכניסו אותה לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות.

עובדה על מתכון לעוגת בראוניז

האם ידעתם שהבראוניז הראשונים היו עשויים למעשה משוקולד מומס שעוצב אז לעוגיה? רק שנים אחר כך נוצר המתכון הראשון של בראוניז אמיתי.

להתפנק במתכון עוגת הבראוניז הלחה והשוקולדית הזו. תיהנו עם חברים ובני משפחה לקינוח טעים שכולם יאהבו.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת עוגת בראוניז

אל תערבבו יתר על המידה את הבלילה

ערבוב יתר יביא לעוגה קשה וצפופה. מערבבים עד שהקמח פשוט משולב טוב.

אל תערבבו יתר על המידה את הבלילה

המיסו את השוקולד לאט

המסת השוקולד והחמאה בצורה מהירה מדי עלול לגרום למרקם גרגרי ולא נעים בפה.

המיסו את השוקולד לאט

שאלות נפוצות להכנת המתכון

אפשר בהחלט להשתמש בשוקולד חלב אם אתם מעדיפים טעם מתוק יותר. אנו ממליצים להשתמש בשוקולד מריר לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
כן, אפשר להכפיל את המתכון ולאפות אותו בתבנית גדולה יותר של 25 ס"מ. הקפידו להתאים את זמן האפייה בהתאם.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות