פטה כבדי עוף הוא בחירה אלגנטית לכל אירוע. זה פתיח מושלם לאירוח או חטיף קליל לחלוק עם חברים. החלק הטוב ביותר הוא, שזה כל כך קל להכין! הנה מתכון מהיר ופשוט שבטוח יצא לכם טוב! אחלה מתכון להרשים את האורחים.
כבדי עוף הם מקור נהדר לברזל וויטמינים B12 ו- A.
כדי לאחסן שאריות פטה כבדי עוף, מכסים אותו בניילון נצמד ושומרים במקרר עד 3 ימים. אפשר גם להקפיא עד 3 חודשים במקפיא.
האם ידעתם שפטה של כבדי עוף מתוארכת לרומא העתיקה והוגשה פעם לאלים? בדקו אותנו!
עכשיו כשאתם יודעים להכין את פטה כבדי העוף המושלם הזה, זו מנה שלא תצא לכם מהמטבח. תיהנו ממנה כחטיף, מנת פתיחה או כמנה מפוארת של ארוחת ערב.
חשוב לזכור, מבשלים את הכבדים עד שהם חומים מבחוץ אך עדיין ורודים באמצע. אם הם מבושלים יתר על המידה, הם יהפכו יבשים ומגורענים.
הוסיפו מעט מהברנדי בכל פעם כדי למנוע שריפה והידבקות לתבנית.