רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קציצות בשר מטוגנות
מתכון

קציצות בשר מטוגנות

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

קציצות מושלמות לארוחת ערב מהירה לכל ימות השבוע. קציצות הבשר המטוגנות האלה קלות להכנה ומלאות בטעם ביתי.

התכוננו לצאת למסע של עונג קולינרי כשאנחנו מציגים לכם את המתכון של קציצות בשר מטוגנות מעוררות תיאבון.

דמיינו את זה: בשר טחון מתובל בצורה מושלמת, מעוצב במומחיות לקציצות, ואז מטוגן לשלמות פריכה.
המתכון הזה הוא חגיגה של טוב וקראנץ' משביע מבחוץ ועסיסי וטעים מבפנים.

הצטרפו אלינו למטבח כשאנו חושפים את הסודות ליצירת קציצות הבשר המטוגנות המשגעות הללו שבוודאי יהפכו לחביבות על שולחן האוכל שלכם.

הגשת הצעות לקציצות בשר מטוגנות

  1. מגישים עם סלט צדדי לארוחה בריאה.
  2. מקפיצים בצל מקורמל ופטריות מוקפצות ומניחים על הקציצה.
  3. מניחים 2 קציצות על לחם המבורגר עם חסה, עגבנייה וחמוצים לכריך טעים.

3 וריאציות על קציצות בשר מטוגנות

  1. מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה לבלילה לפני הטיגון.
  2. מחזקים את בלילת הקציצות עם כפית כמון לפרופיל טעם מזרחי.
  3. מוסיפים כמה ירקות חתוכים לתערובת הבשר כגון גזר, בצל מטוגן וקישוא.

איך להכין קציצות בשר מטוגנות?

  1. בקערה גדולה, מערבבים עם הידיים את הבקר הטחון, בצל, פירורי לחם, ביצה, קטשופ, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב עד שכל המרכיבים משולבים במלואם.
  2. על משטח מכינים כדורים לקציצות.
  3. במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. כשהמחבת חמה, הוסיפו את קציצות הבשר למחבת וטגנו כ 5-6 דקות מכל צד, או עד שהקציצות מבושלות ומשחימות במלואן.
  4. מגישים מיד עם התוספות האהובות עליכם.

טיפים להכנת קציצות בשר מטוגנות

כדי להשיג את אותה פריכות חומה-זהובה הנחשקת, שמרו על טמפרטורת השמן הנכונה לאורך כל תהליך הטיגון. מחממים את השמן לסביבות 175-190 מעלות לפני הכנסת הקציצות. זה יבטיח צריבה מהירה, אטימה של המיצים וימנע מהקציצות להיות שמנוניות. השקיעו במדחום אמין למטבח לדיוק, ואל תעמיסו את המחבת.

טיפי אחסון לקציצות בשר מטוגנות

למקרר, מניחים את הקציצות בכלי אטום במקרר עד 4 ימים. להקפאה מניחים את הקציצות בין שכבות נייר פרגמנט בכלי עמיד במקפיא ומקפיאים עד 3 חודשים. לחימום חוזר, מכניסים למיקרוגל או אופים בתנור עד לחימום.

עובדה מהנה על קציצות בשר מטוגנות

הידעתם שלמושג טיגון קציצות בשר יש שורשים היסטוריים עמוקים? ידוע כי תרבויות עתיקות, כולל הרומאים, היוונים והמצרים, נהנות מבשר לקציצת ההמבורגר המודרנית. הגרסאות המוקדמות הללו היו לעתים קרובות תערובת של בשר טחון, תבלינים ופירורי לחם, שבושלו בטיגון או בצלייה. היום, קציצת הבשר המטוגנת התפתחה לתופעה קולינרית עולמית אהובה, מפארת שולחנות ודוכני אוכל רחוב ברחבי העולם עם השילוב המענג שלה של קראנץ' וטעם. אז בפעם הבאה שתתענגו על קציצת בשר מטוגנת טעימה, זכרו שאתם נהנים ממסורת שמשתרעת על פני מאות שנים!

בתאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת קציצות בשר מטוגנות

איך לדעת מתי קציצות הבשר מבושלות לחלוטין

כדי להבטיח שקציצות הבשר מבושלות במלואן, השתמשו במדחום בשר כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. ה-USDA ממליץ לבשל בקר בקר טחון לטמפרטורה פנימית של 70 מעלות.

איך לדעת מתי קציצות הבשר מבושלות לחלוטין

למה להשתמש בפירורי לחם בקציצות בשר?

לתערובת הבשר מוסיפים פירורי לחם כדי לעזור לחבר את המרכיבים וליצור מרקם אחיד יותר. הם גם מוסיפים מעט נפח ועוזרים לשמור על הקציצות לחות ורכות.

למה להשתמש בפירורי לחם בקציצות בשר?

שאלות נפוצות להכנת המתכון

בהחלט! אפשר להחליף בשר בקר להודו ואפילו עוף במתכון הזה אם אתם מעדיפים. רק הקפידו להתאים את התיבול לפי הטעם ולבשל את הקציצות לטמפרטורה פנימית של 70 מעלות.
כדי להשיג קציצות אחידות המתבשלות באופן שווה, השתמשו בחותך עוגיות או חותך ביסקוויטים כדי ליצור צורות עגולות לחלוטין.
כן! אפשר להקפיא את הקציצות האלה עד 3 חודשים בקופסא אטומה. כדי להתחמם מחדש, הפשירו במקרר למשך הלילה וחממו במיקרוגל או בתנור.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות