רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חציל בטעם כבד
מתכון

חציל בטעם כבד

כ-60 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

גרסה צמחונית של כבד קצוץ מסורתי של חצילים ואגוזי מלך. מנת פתיחה עם טעם שכולם יאהבו! חצילים בטעם כבד עם טעם אגדי!

אם אתם מחפשים אלטרנטיבה צמחונית לכבד הקצוץ המסורתי, המתכון הזה מיועד לכם.מיוצר עם חציל ואגוזי מלך במקום כבד, זה מתאבן טעים שכולם ייהנו ממנו.

הצעות הגשה לחציל בטעם כבד

  1. למעלה עם עגבניות שרי חתוכות ובזיליקום טרי.
  2. מגישים עם מלפפון וחמוצים חתוכים.
  3. מקשטים בפלפלים אדומים קלויים קצוצים.

3 דרכים ליהנות מחציל בטעם כבד צמחוני

  1. מורחים אותו על הלחם האהוב עליך לכריך טעים.
  2. מגישים אותו כטבילה עם צ'יפס פיתות או ירקות חתוכים.
  3. מערבבים אותו עם קצת פסטה מבושלת לסלט פסטה צמחוני טעים.

איך להכין חציל בטעם כבד צמחוני

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות
  2. מחוררים את החציל עם מזלג מספר פעמים ואופים 45 דקות עד שהעור מושחר והבשר רך. תנו לחציל להתקרר כמה דקות.
  3. מקלפים את החציל וקוצצים דק את הבשר שלו.
  4. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
  5. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהם רכים ושקופים.
  6. מוסיפים את החציל הקצוץ וממשיכים לבשל עד שהוא משחים קלות, תוך ערבוב מדי פעם.
  7. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים ומבשלים עד שיש ריח משגע בבית, בערך 1-2 דקות.
  8. מעבירים את התערובת למעבד מזון ומעבדים עד שמתקבלת מחית לא חלקה.
  9. מוסיפים את המיונז ומעבדים שוב עד לשילוב מלא.
  10. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  11. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה טרייה קצוצה.
  12. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.

מידע על אחסון חצילים בטעם כבד

מאחסנים שאריות בכל קופסא אטומה במקרר עד 3 ימים. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.

עובדה מהנה על חציל

האם ידעתם שחצילים הם טכנית פירות ולא ירק?

 

תיהנו מתכון החצילים בטעם כבד הצמחוני הטעים הזה עם חברים ובני משפחה במפגש הבא שלכם!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת חציל בטעם כבד

וודאו שהחציל מבושל היטב עבור מחית חלק יותר.

בישול יתר של החציל יכול לגרום לו להיות מושי, אך בישול חסר יקשה על החציל להפוך למחית. החציל צריך להיות רך וקל לקיצוץ לפני העיבוד.

וודאו שהחציל מבושל היטב עבור מחית חלק יותר.

צננו את התערובת לטעם אופטימלי

אפשרו לטעמים להתמזג יחד במקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה כדי להביא את הטוב ביותר במתכון החציל בטעם כבד הקצוץ הצמחוני הזה.

צננו את התערובת לטעם אופטימלי

שאלות נפוצות להכנת המתכון

לא מומלץ להקפיא את מתכון הכבד הקצוץ הזה בעיקר בגלל המיונז.
לא, מתכון זה מכיל מיונז המיוצר בביצים.
אפשר להגיש את המנה הזו לחציל בטעם כבד קצוץ צמחוני הזה עם קרקרים, באגט חתוך או ירקות כמו מלפפון וגזר.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות