רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קציצות טונה
מתכון

קציצות טונה

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

קציצות טונה פריכות ומושלמות לארוחה מהירה וקלה. מוכנים תוך 20 דקות בלבד, הם בריאים, טעימים ואהובים על ידי ילדים ומבוגרים כאחד.

מי אמר טונה משעממת?הקציצות הללו הן הדרך המושלמת לשים קציצה מעניינת ולא רגילה על השולחן.
לא רק שהם פשוטים להכנה, אלא שהם גם בריאים!

3 אפשרויות הגשה נהדרות לקציצות טונה

  1. מגישים על מצע אורז חום יחד עם ירקות מאודים.
  2. משתמשים בקציצות הטונה בתוך כריך - הם הולכים נהדר עם חסה, עגבנייה וחמוצים.
  3. מכינים המבורגר קציצת טונה עם כל תוספות ההמבורגר האהובות עליכם.

3 רעיונות להכנת קציצות טונה

  1. מוסיפים תערובת פלפל אדום קצוץ דק ושום לתערובת לקבלת טעם נוסף.
  2. משתמשים בסטייק טונה במקום בטונה משומרת.
  3. מטפטפים רוטב צ'ילי מתוק מעל הקציצה.

איך להכין קציצות טונה טעימות תוך 20 דקות בלבד

  1. בקערה מערבבים את הטונה, בצל אדום, ביצה, פירורי לחם, מיונז, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל. מערבבים היטב עד שכל המרכיבים קשורים אחד לשני.
  2. מחלקים את התערובת לפרופורציות שוות.
  3. במחבת, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
  4. מניחים בעדינות את הקציצות בתבנית ומטגנים אותם למשך 3-4 דקות מכל צד עד השחמה.
  5. מסננים את השמן העודף בעזרת נייר סופג.
  6. מגישים חם עם טריזי לימון ופטרוזיליה טרייה.

וריאציות על קציצות טונה טעימות ובריאות

אם אתם רוצים לנסות משהו אחר, השתמשו בסלמון משומר במקום בטונה. אתם יכול גם להגיש את הקציצות על מצע חסה עם קצת רוטב טרטר למעלה - מענג!

כיצד לאחסן את קציצות הטונה

ניתן לאחסן קציצות טונה במקרר עד יומיים או במקפיא עד חודש. כדי לחמם מחדש, פשוט מניחים אותם בתנור ב 200C למשך 10 דקות.

הידעת?

מיונז עם טונה הוא אחד ממילויי הכריך הפופולרים ביותר בבריטניה

 

לסיכום, קציצות הטונה האלה מהירות, קלות ובריאות. אל תתנו לפשטות פה להטעות אתכם, הם טעימים! בתאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת קציצות טונה

הקפידו לנקז היטב את הטונה המשומרת לפני שתערבבו עם שאר המצרכים

זכרו ללחוץ על הטונה המשומר עם מזלג כדי להסיר את הנוזל העודף לפני שהוא משתלב עם המרכיבים האחרים וזו על מנת להמנע מקציצות ספוגות בנוזל.

הקפידו לנקז היטב את הטונה המשומרת לפני שתערבבו עם שאר המצרכים

קררו את קציצות הטונה למשך 15 דקות לפני הטיגון כדי לעזור להם לשמור על צורתם.

סיבוב מהיר במקרר יעזור לקציצות שלך להחזיק יחד בעת טיגון. זה חשוב במיוחד אם אתם משתמשים בטונה משומרת.

קררו את קציצות הטונה למשך 15 דקות לפני הטיגון כדי לעזור להם לשמור על צורתם.

השתמש במחבת טפלון כדי למנוע מהקציצות שלכם להדבק למחבת

מחבת טפלון טובה תעשה את כל ההבדל בטיגון הקציצות. וודאןו שהוא מחומם כראוי וכך תקבלו מעטפת חיצונית פריכה!

השתמש במחבת טפלון כדי למנוע מהקציצות שלכם להדבק למחבת

שאלות נפוצות להכנת המתכון

בהחלט! טונה טרייה תעניק לכם טעם גורמה יותר אך טונה משומר מהירה יותר, זולה וקלה יותר למצוא.
כן, אפשר! למעשה, אתם יכולים להכין את הקציצות שלכם עד יום לפני טיגון. כל שעליכם לעשות הוא לכסות עם ניילון נצמד ולאחסן במקרר עד הטיגון.
כן, אתם יכולים להשתמש בשמנים אחרים כמו שמן צמחי, שמן חמניות ושמן זרעי ענבים. רק וודאו שהוא יכול להתמודד עם חום גבוה.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות