רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיות מושלגות מלאות בשוקולד
מתכון

עוגיות מושלגות מלאות בשוקולד

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

התפנקו עם הטעם הטוב, העשיר והשוקולדי של העוגיות המושלגות או עוגיות ״רעידת האדמה״ הללו

גלו את חדוות האפייה עם המתכון שלנו לעוגיות ״רעידת אדמה״ או עוגיות מושלגות עם כמות שוקולד כפולה! בואו ותצללו לתוך עולם של טעמים עשירים.

הצעות הגשה לעוגיות מושלגות

  1. עם כדור גלידת וניל לקינוח עדין.
  2. לצד כוס שוקו חם לפינוק נעים.
  3. בתוך כריך עוגיות עם שכבה של הממרח האהובים עליכם.

3 דרכים שונות להכין עוגיות מושלגות

  1. מוסיפים אגוזים קצוצים.
  2. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס לבן לשכבה נוספת של מתיקות.
  3. מתנסים עם תמציות בטעמים שונים כמו נענע או תפוז לטוויסט ייחודי.

איך מכינים עוגיות רעידת אדמה מושלגות?

  1. חממו מראש את התנור ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה, טורפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
  3. בקערה אחרת, טורפים יחד את החמאה המומסת והסוכר. מוסיפים את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
  4. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים, ערבוב עד לאיחוד טוב.
  5. מצננים את הבצק לפחות שעתיים במקרר.
  6. מגלגלים את הבצק לכדורים בגודל 2.5 סנטימטר, מצפים כל כדור באבקת סוכר ומניחים אותם על תבנית האפייה המוכנה.
  7. אופים 10-12 דקות או עד שהשוליים מתייצבים. תנו להם להתקרר על תבנית האפייה 5 דקות לפני שמעבירים לרשת להתקררות מלאה.

עובדה מהנה על עוגיות רעידות אדמה

בעולם האפייה, עוגיות מושלגות מקושרות לרוב לאירועים חגיגיים, מה שיהפוך אותן לתוספת מענגת למגש עוגיות החג שלכם.

אחסון עוגיות שוקולד כפולות

אחסנו את עוגיות השוקולד המושגלות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע. לאחסון ארוך יותר, הקפיאו את העוגיות והפשרו לפי הצורך.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת עוגיות מושלגות מלאות בשוקולד

השתמשו באבקת קקאו איכותית לטעם שוקולד עשיר

הבחירה באבקת קקאו משפיעה מאוד על הטעם הכללי של העוגיות שלכם. רצוי מאוד לבחור באבקת קקאו איכותית ככל האפשר

השתמשו באבקת קקאו איכותית לטעם שוקולד עשיר

קררו את הבצק לקבלת תוצאות טובות יותר

בצק צונן מייצר עוגיות בעלות מרקם עבה ולעיס יותר ואפקט ״רעידת אדמה״ בולט יותר.

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, אפשר להקפיא את בצק העוגיות עד שלושה חודשים. רק להפשיר אותו במקרר לפני האפייה.
אתם מוזמנים להתנסות בתחליפים, אך זכרו שזה עלול לשנות את המרקם והטעם של העוגיות.
קירור הבצק הוא המפתח להשגת מראה שבור שנראה כמו רעידת אדמה. וודאו שהבצק מקורר היטב לפני האפייה.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות