רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קציצות עוף מטוגנות
מתכון

קציצות עוף מטוגנות

כ-25 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

קציצות עוף מענגות בהכנה ביתית! הפינוקים העסיסיים ובעלי הטעם הללו קלים להכנה ומעולים לכל אירוע. קציצות עוף טעימות עם ריחות של שישי

קציצות עוף מטוגנות וטריות שלא תוכל לעמוד בפניהן.

לא רק שהפינוקים הטעימים האלה קלים להכנה, הם גם נהדרים להרבה אירועים שונים.
קציצות העוף הללו קלות להכנה וטעמן נהדר. הן נהדרות לארוחת ערב מהירה במהלך השבוע, חטיף טעים, או פשוט לשים בתוך סנדוויץ'. אפשר אפילו לשפר את חווית האכילה על ידי מגוון דרכים שונות. מעקב אחר המתכון הפשוט שלנו יקל על הבישול ויבטיח שהאוכל יהיה חום זהוב מבושל לשלמות.

 

אפשרויות הגשה לקציצות עוף מטוגנות תוצרת בית

  1. מגישים את קציצות העוף על מצע של ירקות סלט טריים.
  2. מפנקים לצד צ'יפס תפוחי אדמה פריים או צ'יפס בטטה.
  3. מכינים כריך קציצות עוף עם שתי לחמניות קלויות ותוספות ורטבים.

3 דרכים להפוך את קציצות העוף למיוחדות

  1. מפרקים את קציצות העוף לחתיכות לתוך קערת סלט מרעננת.
  2. מוסיפים ירקות קצוצים דק כמו פלפלים או גזר לתערובת קציצות העוף.
  3. לבעיטה חריפה, מערבבים פנימה כמה חלפיניו חתוכים לקוביות או שמפזרים פלפל קאיין לתוך תערובת קציצות העוף.

איך להכין קציצות עוף תוצרת בית?

  1. בקערה גדולה מערבבים יחד את העוף הטחון, בצל קצוץ, שום טחון, פירורי לחם, מים, ביצה, פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל קאיין (אופציונאלי).
  2. מעצבים את התערובת לקציצות בגודל הרצוי.
  3. מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית.
  4. מניחים בזהירות את הקציצות במחבת ומבשלים כ 4-5 דקות לכל צד, או עד שהם מבושלים ושחומים זהובים.
  5. מסירים את הקציצות מהמחבת ומניחים אותם על צלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג כל עודף של שמן.
  6. מגישים את קציצות העוף הביתי חמות עם התוספות המועדפות עליכם או בלחמניה כהמבורגר עוף טעים.

מידע על אחסון לקציצות עוף תוצרת בית

מניחים את הקציצות במיכל אטום ומכניסים למקרר עד 5 ימים לכל היותר. ניתן ליהנות מהם כשהם קרים או לחמם מחדש לפי הצורך.

עובדה מהנה על קציצות עוף

האם ידעת שקציצות עוף הן אוכל רחוב פופולרי במדינות רבות ברחבי העולם? הם אהובים בגלל הרבגוניות והטעם הטעים שלהם.

אנו מקווים שתהנו להכין ולאכול את קציצות העוף הביתיות האלה. הם מושלמים לכל אירוע ובטוח שירשימו את המשפחה והחברים.

בתאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת קציצות עוף מטוגנות

הקפידו לערבב היטב את החומרים יחד לתערובת קציצות עוף

שילוב ראוי של המרכיבים מבטיח שכל ביס של קציצה יהיה מתובל באופן שווה ומענג.

הקפידו לערבב היטב את החומרים יחד לתערובת קציצות עוף

מבשלים את הקציצות על אש בינונית

בישול הקציצות על אש בינונית מאפשר להם להתבשל באופן שווה ולפתח מעטפת חיצונית טעימה ללא טעם לוואי של שרוף

מבשלים את הקציצות על אש בינונית

אל תהססו להתאים אישית את תיבול קציצות העוף

התנסו בתבלינים ועשבי תיבול שונים כדי ליצור פרופיל טעם ייחודי משלכם ובהתאם להעדפות הטעם שלכם.

אל תהססו להתאים אישית את תיבול קציצות העוף

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, אפשר ללא ספק להחליף הודו טחון לעוף טחון במתכון הזה. זמן הבישול וההוראות נשארים זהים.
כן, בהחלט! אפשר לאפות את קציצות העוף בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות, או עד שהם מבושלים וצבעם שחום זהוב.
כן, אפשר להכין את תערובת קציצות העוף מראש ולקרר אותה עד 24 שעות. זה מאפשר לטעמים להתמזג יחד לקבלת תוצאה טעימה עוד יותר.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות