רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגיות שוקולד ופקאן

מתכון

עוגיות שוקולד ופקאן

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

עוגיות שוקולד בתוספת של פקאן שמעניקה טעם מיוחד, והכי חשוב שזה קל להכנה וכשר לפסח!

• בשלב הראשון , נקצוץ את השוקולד המריר. (ניתן גם לרסק את השוקולד בפומפיה)
• את הפקאנים אנו נקצוץ גס אך לא מדיי.
* שימו לב: ניתן להחליף את הפקאנים בשקדים או אגזוי מלך מי שאוהב.
• כעת ניקח קערה, ונשים בתוכה 1.5 כוסות של אבקת סוכר ונוסיף את הקקאו והמלח - ונערבב הכל היטב.
• נוסיף אל התערובת היבשה את חלבוני הביצה ונערבב עד שנקבל בלילה אחידה.
• בשלב הזה נוסיף את השוקולד והפקאנים ונערבב ביחד עם הבלילה.
• עכשיו נדליק את התנור, ונחמם אותו ל160 מעלות.
• בשלב האחרון ניקח כף מהבלילה , ונשים על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
* שימו לב: יש להניח את העוגיות במרווחים.
• נכניס אל התנור כשהוא חם כ25 דקות.
• בחלוף 25 הדקות , נוציא את העוגיות ונעביר אותן אל רשת על מנת שיצטננו. (יש להגיש את העוגיות קרות).


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות