רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת קרמבו קלה להכנה
מתכון

עוגת קרמבו קלה להכנה

כ-50 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

תחתית

קרם

ציפוי

אופן ההכנה

עוגת קרמבו אמיתית ומשובחת, הכנה קלה וטעם שלא יבייש אף מארח!

אופן הכנת תחתית העוגה:
• בשלב הראשון נטחן את הפתי-בר גס - ולאחר מכן נעביר אל קערה בינונית.
• כעת ניקח קערה נוספת ונשים בתוכה את החמאה, את השוקולד מריר, סוכר ושליש כוס מים רותחים.
• נכניס את הקערה למיקרוגל ונמיס בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה - ונצנן לטמפרטורת החדר.
• לאחר שהתערובת הגיעה לטמפרטורת החדר נשפוך אותה על הפתי-בר שטחנו קודם ונערבב היטב עד שהכל יתאחד.
• נשפוך הכל לתבנית ונהדק היטב.
* שימו לב: במידה והתערובת נדבקת אליכם יש להרטיב את הידיים.
• את התבנית נכניס למקפיא.

אופן הכנת הקרם:
• קודם כל נקציף את השמנת מתוקה דקה.
• ואז נוסיף את האינסטנט פודינג ואת החלב ונמשיך להקציף עד שנקבל קצפת אחידה.
• עכשיו נוציא את תחתית העוגה שהכנו קודם - ניצוק עליה את הקצפת ניישר אותה ונחזיר למקפיא לשעה.

אופן הכנת ציפוי העוגה:
• על מנת להכין את ציפוי העוגה נרתיח את השמנת מתוקה עד שהיא מגיעה לרתיחה מלאה.
• לאחר מכן נוסיף את השוקולד מריר ונמתין כדקה בערך.
• נערבב הכל היטב עד שנקבל בלילה אחידה וחלקה.
• לסיום יש לצנן את הציפוי לטמפרטורת החדר ולצקת על העוגה בזהירות.
• מיישרים את הציפוי על הקצפת - ומכניסים למקרר ללפחות 4 שעות לפני הגשת העוגה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
מערכתהאתר
צוות מה בסיר

תודה על שיתוף מתכון מקסים! נשמח לראות ממך עוד מתכונים במה בסיר :)


דווח לנו
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות