רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת קרמבו קלה להכנה
מתכון

עוגת קרמבו קלה להכנה

כ-50 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

תחתית

קרם

ציפוי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת קרמבו אמיתית ומשובחת, הכנה קלה וטעם שלא יבייש אף מארח!

אופן הכנת תחתית העוגה:
• בשלב הראשון נטחן את הפתי-בר גס - ולאחר מכן נעביר אל קערה בינונית.
• כעת ניקח קערה נוספת ונשים בתוכה את החמאה, את השוקולד מריר, סוכר ושליש כוס מים רותחים.
• נכניס את הקערה למיקרוגל ונמיס בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה - ונצנן לטמפרטורת החדר.
• לאחר שהתערובת הגיעה לטמפרטורת החדר נשפוך אותה על הפתי-בר שטחנו קודם ונערבב היטב עד שהכל יתאחד.
• נשפוך הכל לתבנית ונהדק היטב.
* שימו לב: במידה והתערובת נדבקת אליכם יש להרטיב את הידיים.
• את התבנית נכניס למקפיא.

אופן הכנת הקרם:
• קודם כל נקציף את השמנת מתוקה דקה.
• ואז נוסיף את האינסטנט פודינג ואת החלב ונמשיך להקציף עד שנקבל קצפת אחידה.
• עכשיו נוציא את תחתית העוגה שהכנו קודם - ניצוק עליה את הקצפת ניישר אותה ונחזיר למקפיא לשעה.

אופן הכנת ציפוי העוגה:
• על מנת להכין את ציפוי העוגה נרתיח את השמנת מתוקה עד שהיא מגיעה לרתיחה מלאה.
• לאחר מכן נוסיף את השוקולד מריר ונמתין כדקה בערך.
• נערבב הכל היטב עד שנקבל בלילה אחידה וחלקה.
• לסיום יש לצנן את הציפוי לטמפרטורת החדר ולצקת על העוגה בזהירות.
• מיישרים את הציפוי על הקצפת - ומכניסים למקרר ללפחות 4 שעות לפני הגשת העוגה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
מערכתהאתר
צוות מה בסיר

תודה על שיתוף מתכון מקסים! נשמח לראות ממך עוד מתכונים במה בסיר :)


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות