רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קינוח אישי ב5 דקות הכנה

מתכון

קינוח אישי ב5 דקות הכנה

כ-5 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון לקינוח בכוסות אישיות ב5 דקות הכנה, טעים להפליא וכשר לפסח

אופן ההכנה לתחתית:
• בשלב הראשון על מנת להכין את תחתית הקינוח, נרסק את הפקאנים לחתיכות גסות ולהניח בכלי הגשה.

אופן ההכנה לקצפת:
• להקציף יחד את האינסטנט, השמנת והתרכיז מנגו.
* שימו לב: לגבי התרכיז יש לשים לפי עין וטעם שלא יצא מתוק מדי - הקצפת צריכה לקבל צבע של כתום-בז'.

הרכבת הקינוח:
• את הקצפת שהכנו נשים בתוך שק זילוף , ונזלף אותה מעל הפקאן שסדרנו בכלי הגשה.
• לקישוט ניתן לשים עלה או 2 של נענע. כעת נכניס למקרר.
*שימו לב: לפני הגשה מומלץ מאוד להכניס למקפיא לשעה - יוצא כמו גלידת סורבה.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
מלכה486
מלכה גל

ט ע י םםםםם


דווח לנו
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות