רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קינוח אישי ב5 דקות הכנה
מתכון

קינוח אישי ב5 דקות הכנה

כ-5 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון לקינוח בכוסות אישיות ב5 דקות הכנה, טעים להפליא וכשר לפסח

אופן ההכנה לתחתית:
• בשלב הראשון על מנת להכין את תחתית הקינוח, נרסק את הפקאנים לחתיכות גסות ולהניח בכלי הגשה.

אופן ההכנה לקצפת:
• להקציף יחד את האינסטנט, השמנת והתרכיז מנגו.
* שימו לב: לגבי התרכיז יש לשים לפי עין וטעם שלא יצא מתוק מדי - הקצפת צריכה לקבל צבע של כתום-בז'.

הרכבת הקינוח:
• את הקצפת שהכנו נשים בתוך שק זילוף , ונזלף אותה מעל הפקאן שסדרנו בכלי הגשה.
• לקישוט ניתן לשים עלה או 2 של נענע. כעת נכניס למקרר.
*שימו לב: לפני הגשה מומלץ מאוד להכניס למקפיא לשעה - יוצא כמו גלידת סורבה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
מלכה486
מלכה גל

ט ע י םםםםם


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות