רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת בראוניז כשרה לפסח

מתכון

עוגת בראוניז כשרה לפסח

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מישהו התלונן שאין מה לאכול בפסח? קבלו את עוגת הבראוניז הכי טעימה שתוכלו לדמיין כשרה לפסח!

** שימו לב: ניתן להחליף את הכוס קמח תופח כשר לפסח בכוס קמח מצה. אך במידה והחלפתם לקמח מצה יש להוסיף גם 1 אבקת אפייה.

• בשלב הראשון נחמם את התנור ל170 מעלות.
• לאחר מכן נמיס על אש נמוכה את החמאה והשוקולד , וכשזה נמס נוסיף את הנס קפה.
• מקציפים את הביצים והסוכר למשך כ5 דקות. מורידים מהירות ונשפוך את תערובת השוקולד שהכנו לבלילת הביצים והסוכר.
• לאחר מכן נשפוך את הקמח (במידה והשתמשתם בקמח מצה אז גם את אבקת האפייה), עד שהכל נבלע.
• מרפדים תבנית בנייר אפייה, ונשפוך לתוך התבנית את הבלילה ומפזרים מעל אגוזי מלך בעדינות על מנת שלא ישקעו.
• מכניסים לתנור עד שמגיע למצב שמחדירים לעוגה קיסם והוא יוצא יבש.
• מצננים בחוץ כשעתיים ולאחר מכן מכניסים למקפיא.
* יש להוציא את העוגה 10 דקות לפני ההגשה.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות