רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת בראוניז כשרה לפסח
מתכון

עוגת בראוניז כשרה לפסח

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מישהו התלונן שאין מה לאכול בפסח? קבלו את עוגת הבראוניז הכי טעימה שתוכלו לדמיין כשרה לפסח!

** שימו לב: ניתן להחליף את הכוס קמח תופח כשר לפסח בכוס קמח מצה. אך במידה והחלפתם לקמח מצה יש להוסיף גם 1 אבקת אפייה.

• בשלב הראשון נחמם את התנור ל170 מעלות.
• לאחר מכן נמיס על אש נמוכה את החמאה והשוקולד , וכשזה נמס נוסיף את הנס קפה.
• מקציפים את הביצים והסוכר למשך כ5 דקות. מורידים מהירות ונשפוך את תערובת השוקולד שהכנו לבלילת הביצים והסוכר.
• לאחר מכן נשפוך את הקמח (במידה והשתמשתם בקמח מצה אז גם את אבקת האפייה), עד שהכל נבלע.
• מרפדים תבנית בנייר אפייה, ונשפוך לתוך התבנית את הבלילה ומפזרים מעל אגוזי מלך בעדינות על מנת שלא ישקעו.
• מכניסים לתנור עד שמגיע למצב שמחדירים לעוגה קיסם והוא יוצא יבש.
• מצננים בחוץ כשעתיים ולאחר מכן מכניסים למקפיא.
* יש להוציא את העוגה 10 דקות לפני ההגשה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות