רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
בראוניז כשר לפסח
מתכון

בראוניז כשר לפסח

כ-30 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

ציפויי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגיות בראוניז חלומיות שמתמוססות בפה, כשרות לפסח!

שימו לב: ניתן להחליף את ה3/4 כוס קקאו בחבילת שוקולד מריר על פי אופן ההכנה.

• ניקח את הביצים ונקציף אותם ביחד עם הסוכר עד שנקבל תערובת אחידה וקלילה.
• נשפוך את השמן אל התערובת שקבלנו ואת התמצית וניל תוך כדי שאנחנו מערבבים.
• במידה והשתמשם בקקאו, נוסיף אותו תוך כדי ערבוב, במידה והחלטתם להשתמש בשוקולד מריר, יש להמיס אותו על אש נמוכה ולאחר שהוא נמס לגמרי מקפלים אותו אל תוך התערובת.
* שימו לב: לקפל את השוקולד אל תוך התערובת כשהוא התקרר ולא חם!
• כעת נוסיף את הקמח מצה, המלח, האבקת אפייה והאגוזים אל התערובת תוך כדי ערבוב, שימו לב שכל מה שאנחנו מוסיפים קורה תוך כדי ערבוב!
• לבסוף ניקח תבנית מלבנית ונרפד אותה בנייר אפייה. נשטח את התערובת על התבנית ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.
* שימו לב שזה לא מתייבש.

אופן ההכנה לציפוי:
• על מנת להכין את הציפוי לבראוניז, נמיס את השוקולד המריר והחמאה על אש קטנה.
• מערבבים היטב שהכל יימס ונקבל ציפוי אחיד.
• כעת נוסיף את האבקת סוכר ושוב נערבב היטב, ואז להוסיף את המים הרותחים ושוב מערבבים היטב.
• הציפוי מוכן! נצפה את הבראוניז לגמרי לפני שמתקרר.

* לא לשכוח לחתוך את הבראוניז לריבועים לפני ההגשה :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות