רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
קציצות מצה וגבינות

מתכון

קציצות מצה וגבינות

כ-50 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

קציצות מצה במילוי גבינת קשקבל וצהובה ביחד עם תפוחי אדמה , מתכון מדהים אך זהירות זה משמין!

• טוב אז ככה, ניקח את המצות ונרטיב אותם טוב טוב.
• אחרי שהרטבנו את כל המצות היטב, נעטוף אותם במגבת ונניח למינימום 60 דקות עד שהן מגיעות למצב שהן רכות וגמישות.
• כעת, נחתוך את התפוחי אדמה לחתיכות בינוניות.
• נכניס אותם אל תוך סיר ונבשל אותם עם מי מלח עד ריכוך מלא.
• נצנן אותם ונמעך במזלג כמו פירה.
• נוסיף אל הפירה את הגבינות ונתבל במלח ופלפל. נערבב הכל היטב עד שנגיע לעיסה אחידה.
• בשלב הזה כל מצה נחתוך לחצי. ניקח כף ממילוי התפוחי אדמה והגבינות ונמרח על כל חצי כף.
* יש לשטח את המילוי כמעט על כל המצה.
• את שולי המצה יש לקפל אחד על השני.
• לבסוף נטבול את המצות הממולאות בביצה הטרופה, ונטגן בכמות לא קטנה של שמן את קציצות המצה כאשר הסגירה שלה כלפי מטה. מכל צד נטגן כמה דקות עד שהקציצה זהובה מכל צדיה.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות