רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת גבינה כשרה לפסח
מתכון

עוגת גבינה כשרה לפסח

כ-60 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

ציפוי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת גבינה משגעת גבוהה ואוורירית, כשרה לפסח וטעימה להפליא!

• ניקח קערה גדולה ונערבב בתוכה  את הגבינות, אינסטנט וניל, חלמוני הביצה, קורנפלור, תמצית וניל וחצי כוס סוכר.
• את חלבוני הביצה נקציף ביחד עם חצי כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף אל תערובת הגבינה ולקפל בעדינות.
• כעת נקציף שמנת מתוקה, ונוסיף גם אותה לתערובת ונמשיך לקפל עד שנקבל תערובת חלק ואחידה.
• נעביר את התערובת אל תוך תבנית עגולה לא משומנת, ונחמם את התנור ל180 מעלות - ולהניח תבנית מים בתחתית התנור.
• נכניס את התבנית אל התנור כ60 דקות.
* שימו לב: אין לפתוח את דלת התנור במשך האפייה!
• בחלוף ה60 דקות, נשאיר את העוגה בתוך התנור להתקררות.
• לאחר שהתקררה - נכניס את העוגה למקרר לפרק זמן של כמה שעות על מנת שהעוגה תתיצב.
• עכשיו ניתן להעביר את העוגה אל כלי ההגשה שאנו רוצים ללא התפרקות שלה.

אופן הכנת הציפוי:
• נקציף ביחד שמנת מתוקה עם חלב ואיסטנט וניל ונצפה את העוגה היטב.
* ניתן לעטר את העוגה בפירות ומקופלת.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות