רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת גבינה כשרה לפסח
מתכון

עוגת גבינה כשרה לפסח

כ-60 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

ציפוי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת גבינה משגעת גבוהה ואוורירית, כשרה לפסח וטעימה להפליא!

• ניקח קערה גדולה ונערבב בתוכה  את הגבינות, אינסטנט וניל, חלמוני הביצה, קורנפלור, תמצית וניל וחצי כוס סוכר.
• את חלבוני הביצה נקציף ביחד עם חצי כוס סוכר, ולאחר מכן להוסיף אל תערובת הגבינה ולקפל בעדינות.
• כעת נקציף שמנת מתוקה, ונוסיף גם אותה לתערובת ונמשיך לקפל עד שנקבל תערובת חלק ואחידה.
• נעביר את התערובת אל תוך תבנית עגולה לא משומנת, ונחמם את התנור ל180 מעלות - ולהניח תבנית מים בתחתית התנור.
• נכניס את התבנית אל התנור כ60 דקות.
* שימו לב: אין לפתוח את דלת התנור במשך האפייה!
• בחלוף ה60 דקות, נשאיר את העוגה בתוך התנור להתקררות.
• לאחר שהתקררה - נכניס את העוגה למקרר לפרק זמן של כמה שעות על מנת שהעוגה תתיצב.
• עכשיו ניתן להעביר את העוגה אל כלי ההגשה שאנו רוצים ללא התפרקות שלה.

אופן הכנת הציפוי:
• נקציף ביחד שמנת מתוקה עם חלב ואיסטנט וניל ונצפה את העוגה היטב.
* ניתן לעטר את העוגה בפירות ומקופלת.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות