רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
גלידת תות ביתית
מתכון

גלידת תות ביתית

כ-10 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון קליל ופשוט לגלידה ביתית בטעם תות , עם חתיכות הפרי - מתאימה לפסח ודיאטטית!

• בשלב הראשון נקציף את החלבונים כ30 שניות.
• לאחר 30 שניות מפסיקים את ההקצפה, ומוסיפים אל הקערה את החתיכות תותים, והמיץ לימון וממשיכים להקציף כ10 דקות לפחות.
* שימו לב: יש להקציף במהירות גבוהה, ככל שזמן ההקצפה יהיה גדול יותר כך הגלידה תעשה לטעימה ותפוחה יותר.
• תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכרזית.
• לבסוף נעביר אל תבניות חד פעמיות או לכלי הגשה רצוי , ומכניסים למקפיא לכמה שעות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות