רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
גלידת תות ביתית
מתכון

גלידת תות ביתית

כ-10 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון קליל ופשוט לגלידה ביתית בטעם תות , עם חתיכות הפרי - מתאימה לפסח ודיאטטית!

• בשלב הראשון נקציף את החלבונים כ30 שניות.
• לאחר 30 שניות מפסיקים את ההקצפה, ומוסיפים אל הקערה את החתיכות תותים, והמיץ לימון וממשיכים להקציף כ10 דקות לפחות.
* שימו לב: יש להקציף במהירות גבוהה, ככל שזמן ההקצפה יהיה גדול יותר כך הגלידה תעשה לטעימה ותפוחה יותר.
• תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכרזית.
• לבסוף נעביר אל תבניות חד פעמיות או לכלי הגשה רצוי , ומכניסים למקפיא לכמה שעות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות