רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
לחמניות מהירות לפסח
מתכון

לחמניות מהירות לפסח

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

המתכון של גולדה תמם ללחמניות טעימות , אווריריות ומהירות להכנה כשרות לפסח

• בשלב הראשון נטרוף את הביצים כמו לחביתה גדולה ונניח אותם בצד.
• לאחר מכן נרתיח בתוך סיר את המים, השמן, המלח, והסוכר ביחד וניצוק מעל את הקמח מצה ולערבב היטב. וניתן לזה קירור של 10-15 דקות.
• כעת לאחר שהתערובת התקררה, נוסיף אליה את הביצים שטרפנו קודם ולקראת הביצה האחרונה נוסיף את כפית הסודה לשתייה.
• עכשיו חשוב לחמם את התנור ל200 מעלות כ15 דקות לפני שאנו מכניסים את הלחמניות.


• לבסוף, נקרוץ מתוך הבצק עיגולים ונעצב את צורתה לצורת לחמניה.
• כל לחמניה נניח על נייר אפיה וניתן ללחמניות מוחה של כ10 דקות.
• עכשיו אפשר להכניס את התבנית לתנור, שימו לב אחרי 10 דקות יש להמניך את התנור ל180 מעלות ולתת עוד 45 דקות בתנור.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
Guy632
Guy Shtern

שמרתי. אני אעדכן איך יצא. תודה :)


דווח לנו
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות