רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קציצות פרסה/כרישה כשרות לפסח
מתכון

קציצות פרסה/כרישה כשרות לפסח

כ-25 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

קציצות פרסה/כרישה כשרות לפסח מלאות טעם, רכות ומהפנטות...

1. מרתיחים את הכרישה עד לריכוך טוב – מסננים, מקררים ומייבשים

2. טוחנים את הכרישה

3. בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים טוב טוב

4. מוסיפים את הכרישה ואת שאר כל המרכיבים ומעבדים לעיסה אחת טובה ואחידה.

5. מחממים שמן לא עמוק במחבת

6. יוצרים בידיים עיגולי קציצות ומטגנים כל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
מערכתהאתר
צוות מה בסיר

מקסים בקי! תודה רבה :)


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות