רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת קרמבו כשרה לפסח
מתכון

עוגת קרמבו כשרה לפסח

כ-15 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

ציפוי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת קרמבו קלה להכנה, פרווה , טעימה מאוד והכי חשוב כשרה לפסח!

• נקציף כעשר דקות , 5 ביצים שלמות עד שנקבל תערובת תפוחה ואוורירית.
• לאחר שהתקבלה התערובת הרצויה, נוסיף 3 כפות סוכר ואינסטנט פודינג שוקולד בהדרגה.
• כעת נשפוך את התערובת אל תבנית 26 לאחר ששימנו אותה.
• מכניסים אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כ16 עד 18 דקות ומצננים בחוץ.

אופן הכנת הרוטב:
• על מנת להכין את הרוטב שייתן טוויסט מיוחד לעוגה, בשלב הראשון נקציף קופסה וחצי שמנת פרווה (מומלץ של השף הלבן) ביחד עם אינסטנט פודינג וניל ושופכים על הבסיס שוקולד.
• כעת נכניס למקפיא לחצי שעה.
• לבסוף נביא לסף רתיחה חצי שמנת פרווה שנשארה ביחד עם שוקולד מריר על אש נמוכה או שאפשר גם במיקרו. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב.
• מה שנשאר לנו לעשות זה לשפוך על העוגה, ולסובב אותה בעדינות על מנת שהציפוי שוקולד התפרס ויכסה את כולה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(1.3) | 3 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות