רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת קרמבו כשרה לפסח
מתכון

עוגת קרמבו כשרה לפסח

כ-15 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

ציפוי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוגת קרמבו קלה להכנה, פרווה , טעימה מאוד והכי חשוב כשרה לפסח!

• נקציף כעשר דקות , 5 ביצים שלמות עד שנקבל תערובת תפוחה ואוורירית.
• לאחר שהתקבלה התערובת הרצויה, נוסיף 3 כפות סוכר ואינסטנט פודינג שוקולד בהדרגה.
• כעת נשפוך את התערובת אל תבנית 26 לאחר ששימנו אותה.
• מכניסים אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כ16 עד 18 דקות ומצננים בחוץ.

אופן הכנת הרוטב:
• על מנת להכין את הרוטב שייתן טוויסט מיוחד לעוגה, בשלב הראשון נקציף קופסה וחצי שמנת פרווה (מומלץ של השף הלבן) ביחד עם אינסטנט פודינג וניל ושופכים על הבסיס שוקולד.
• כעת נכניס למקפיא לחצי שעה.
• לבסוף נביא לסף רתיחה חצי שמנת פרווה שנשארה ביחד עם שוקולד מריר על אש נמוכה או שאפשר גם במיקרו. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב.
• מה שנשאר לנו לעשות זה לשפוך על העוגה, ולסובב אותה בעדינות על מנת שהציפוי שוקולד התפרס ויכסה את כולה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(1.3) | 3 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות