רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
ז'בן למימונה
מתכון

ז'בן למימונה

כ-10 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

המתכון הכי טעים שתטעמו לז'בן (ג'אבן) למימונה

• בשלב הראשון נבשל את המים עם הסוכר כחצי שעה על אש נמוכה. לאחר מכן נוסיף את הלימון ונבשל עוד 5 דקות.
• בינתיים נקציף את חלבוני הביצה עד שנקבל קצף תפוח ואוורירי.
• כעת נוסיף את סירופ הסוכר שהכנו כשהוא חם אל תוך הקצף. כל פעם נשפוך כף תוך כדי הקצפה ולאחר שסיימנו להוסיף את כל הסירופ נקציף עוד כ5 דקות במהירות גבוהה.
• לבסוף נעביר אל קערה עמוקה ונקשט באגוזי מלך או ככל העולה על רוחכם.

המתכון הוכן ע"י נאוה מלכה והתמונות שייכות לנאוה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות