רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
ז'בן למימונה
מתכון

ז'בן למימונה

כ-10 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

המתכון הכי טעים שתטעמו לז'בן (ג'אבן) למימונה

• בשלב הראשון נבשל את המים עם הסוכר כחצי שעה על אש נמוכה. לאחר מכן נוסיף את הלימון ונבשל עוד 5 דקות.
• בינתיים נקציף את חלבוני הביצה עד שנקבל קצף תפוח ואוורירי.
• כעת נוסיף את סירופ הסוכר שהכנו כשהוא חם אל תוך הקצף. כל פעם נשפוך כף תוך כדי הקצפה ולאחר שסיימנו להוסיף את כל הסירופ נקציף עוד כ5 דקות במהירות גבוהה.
• לבסוף נעביר אל קערה עמוקה ונקשט באגוזי מלך או ככל העולה על רוחכם.

המתכון הוכן ע"י נאוה מלכה והתמונות שייכות לנאוה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות