• ניקח קערה, ונערבב בתוכה את כל החומרים היבשים חוץ מהמלח. נערבב היטב, ולאחר מכן נוסיף את המלח, הברנדי, והמים.
• נלוש הכל היטב בידיים עד שנקבל בצק.
* שימו לב: הבצק צריך להיות נוזלי יחסית.
• כעת ניתן לבצק תפיחה של שעתיים.
• לאחר מכן נוציא מהבצק את כל האוויר, נלוש טיפה ונקפל אותו וניתן לו תפיחה נוספת של חצי שעה.
• לבסוף נעשה כדורים מהבצק בגודל כדור פינג פונג.
• נשמן את ידינו וניצור בכל כדור חור במרכזו, ונטגן אותו היטב משני צידיו עד הזהבה.
• נוציא את הספינג' מהסיר עם מסננת ונניח על נייר סופג.
אופן הכנת הסירופ:
• קל ופשוט, נרתיח את כל מצרכי הסירופ בתוך סיר עד שהכל מצטמם לחצי.