רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קובה סלק
מתכון

קובה סלק

כ-90 דקות בינוני כשר בשרי

מצרכים למתכון

מרק

קובות

מלית בשר

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון לקובה סלק אותנטית אסלית, מי שטעם קובה בחייו יודע מהו טעמו האדיר והממכר

  1. חותכים את הסלק לקוביות וסלק אחד מגרדים בפומפייה כדי להסמיך את המרק.
  2. מוסיפים לסיר ביחד עם מים ושמן ומבשלים בערך 40 דקות.
  3. מוסיפים מיץ לימון, מלח, פלפל שחור וסוכר. מערבבים עד לרתיחה של המרק.
  4. לתערובת הבשר מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. בקערה אחרת מערבבים את מרכיבי הקובות כאשר מוסיפים את המים בהדרגה.
  6. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ודלילה (אם צריך מוסיפים עוד מים).
  7. מכסים את הבצק לכ-20 דקות עד שהמים נספגים.
  8. לשים את ההבצק ויוצרים כדורים שמטחים אותם, במרכז מניחים מתערובת הבשר, סוגרים את הקצוות ומגלגלים בעדינות. כך עם כל הבצק.
  9. מכניסים את הקובות לסיר בהדרגה ובעדינות מבלי שידבקו לסיר ואחת לשנייה.
  10. מבשלים על נמוכה כ-20 דקות.

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
אתימכלוף
אתי מכלוף

בישלתי לפי המתכון יצא מעלף אבל זה לא מספיק 20 דקות להוסיף לפחות שעה וזה יצא טעים ורך


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות