רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
טורט בנגיעות שוקולד

מתכון

טורט בנגיעות שוקולד

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון נהדר של רונית פרץ לעוגת טורט עם נגיעות של שוקולד, ממכר!

• לערבל במיקסר חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף, להוסיף את החלמונים ולהנמיך את היהרות לבינוני.
• להוסיף קמח, אבקת אפייה, סוכר וניל, שמן ומיץ תפוזים הכל בהדרגה.
• בקערית קטנה, להמיס 100 גרם שוקולד מריר ביחד עם כף קקאו.
• לשמן תבנית פלא, ולשפוך לתוכה את הבלילה ומעל את השוקולד ולערבב במזלג.
• להכניס אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כ60 דקות.
* ניתן לקשט לאחר האפייה בשוקולד מומס.


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות