רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
טורט בנגיעות שוקולד
מתכון

טורט בנגיעות שוקולד

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון נהדר של רונית פרץ לעוגת טורט עם נגיעות של שוקולד, ממכר!

• לערבל במיקסר חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף, להוסיף את החלמונים ולהנמיך את היהרות לבינוני.
• להוסיף קמח, אבקת אפייה, סוכר וניל, שמן ומיץ תפוזים הכל בהדרגה.
• בקערית קטנה, להמיס 100 גרם שוקולד מריר ביחד עם כף קקאו.
• לשמן תבנית פלא, ולשפוך לתוכה את הבלילה ומעל את השוקולד ולערבב במזלג.
• להכניס אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כ60 דקות.
* ניתן לקשט לאחר האפייה בשוקולד מומס.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות