רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חיתוכיות ריבה
מתכון

חיתוכיות ריבה

כ-35 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

חיתוכיות ריבה - הקינוח המושלם לצד התה

• ניקח את כל החומרים מלבד הריבה, ונעבד אותם ביחד - עד שנקבל בצק אחיד ורך.
• את הבצק אנו נחצה לשני חלקים , חלק אחד קטן וחלק אחד גדול
* החלק הקטן נועד לפורר בסוף מעל הריבה, והחלק הגדול של הבצק נועד לתחתית החיתוכית.
• כעת ניקח תבנית ונשמן אותה, נשטח עליה את החלק הגדול של הבצק.

• לאחר ששטחנו את הבצק, נכניס את התבנית לתנור בחום של 160 מעלות כ5 דקות

(זה לא צריך להיות אפוי לגמרי).
• מעל הבצק האפוי אנו נמרח ריבה, ואת החלק הקטן שחתכנו קודם מהבצק אנו נפורר מעל שכבת הריבה שמרחנו.
• נכניס לאפייה נוספת בחום של 170 מעלות עד שהבצק מזהיב.
• לאחר שהבצק הזהיב, נוציא מהתנור נצנן ונחתוך לריבועים או מלבנים את החיתוכיות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות