רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פשטידת תפוחי אדמה עם עוף
מתכון

פשטידת תפוחי אדמה עם עוף

כ-45 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

פשטידה טעימה מאוד וקל להכנה

מכירים את העניין שעושים ארוחה עם עוף ונשאר ממנו ולא יודעים מה לעשות?
אז הנה מתכון לשימוש בשאריות העוף לפשטידה טעימה לעוד מנה מדהימה.

ההכנה:

1. אחרי שתפוחי האדמה בושלו במים, מסננים ושמים בקערה ומועכים.

2. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את המאדים את הבצל עד להזהבה.

3. שומפכים את כל המרכיבים כולל העוף, התפוחי אדמה ובצל לקערה אחת ומערבבים
לקבלת עיסה אחידה.

4. מחממים תנור ל-180 מעלות.

5. משמנים תבנית תנור 26 ס”מ (או בינונית מרובעת).

6. שופכים את כל העיסה ומכניסים לתנור ל-40-45 דקות עד שהפשטידה נהיית בצבע שחום קליל.

7. מוציאים מהתנור ונותנים להתקרר ולהגיש ליד סלט ירקות טרי.

עוד מתכונים טעימים בבלוג של בקי ואורלי: עולמן של בקי ואורלי

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
נילימורנו
נילי מורנו

מקסים :)


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות