רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
לחם ממולא בשר
מתכון

לחם ממולא בשר

כ-10 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון טעים ומופלא ללחם לבן שלם עם מילוי של בשר טחון, ירק ותבלינים משגעים!

• קודם כל יש לקצוץ את כל עשבי הטיבול ולשפוך הכל לקערה.
• אל הקערה ששפכנו אליה את העשבי טיבול הקצוצים נוסיף בצל, בשר טחון, את השמן זית וכל שאר התבלינים שרשומים לנו במצרכים.
• כעת יש לטגן את כל התערובת על מחבת 5-10 דקות טיגון עד שהבשר ישנה את צבעו.
• כעת ניקח לחם לבן שלם, ונרוקן את התוכן שלו.
• לאחר שכל התוכן שלו ריק וחלול נמלא אותו בתערובת שטיגנו, נשמן את הלחם מבחוץ בשמן זית וקצת שומשום וזעתר.
• לבסוף נכניס לתנור בחום של 170 מעלות כ25 דקות.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות