רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
פלפלים מוקרמים
מתכון

פלפלים מוקרמים

כ-15 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

פלפלים ממולאים בביצים, רוטב וגבינה מוקרמת עם פסטו מלמעלה

• בשלב הראשון יש לשטוף את הפלפלים.
• נחתוך את החלק העליון של הפלפל שיווצר מכסה, ונרוקן את תוכן הפלפל (חלקים לבנים וגרעינים) ולשמן מעט את הפלפלים ואת המכסים.
• כעת נטגן בצל קצוץ ביחד עם שום כתוש, פלפל מלח ועלי בזיליקום.
• נעביר את הבצל אל תוך קערה ונוסיף רסק עגבניות עם מים חמים ליצירת רוטב.
• כל פלפל נמלא עם הרוטב על כל הדפנות בפנים, לשבור ביצה לתוך כל פלפל ולשים למעלה כף קוטג' ומעל מעט פסטו.
• לבסוף יש להכניס לתנור על טורבו 180 מעלות עד שהביצה נהיית קשה לגמרי. (בערך 20 דקות)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות