רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פסטל בלקני
מתכון

פסטל בלקני

כ-27 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון מעולה לשישי צהריים

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
משטחים את הבצק לתבנית אפייה מרובעת מס’ 26 (בינונית) – אפשר גם תבנית מאלומיניום,
ומחוררים את הבצק עם מזלג ומכניסים לתנור כ-10 דקות.

2. מוציאים את התבנית מהתנור.

3. מחממים מחבת ומניחים את הבשר טחון ומאדים אותו לאט לאט,
מרטיבים במים את 3 פרוסות לבן וסוחטים ומוסיפים לבשר להמשך אידוי.
מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם. התהליך לוקח כ- 15-20 דקות. ומורידים מהאש להתקררות הבשר.

4. טורפים את הביצים מוסיפים לתערובת של הבשר, מערבבים טוב טוב ומשחטיפ על הבצק שהוצאנו מהתנור.

5. ומוניחים על התערובת הזאת עוד שכבת בצק, ומברישים עם ביצה. אפשר להוסיף שומשום או קמח למי שאוהב

6. ומכניסים לתנור עד הבצק נאפה טוב לפי שינוי צבע – כ-30 דקות

ועוד מתכונים: עולמן של בקי ואורלי

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות