רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
גלידוניות ביס
מתכון

גלידוניות ביס

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

גלידוניות אישיות וקטנות , ממכרות וטעימות!

• נמיס 2 שוקולד מריר, ונמלאים תבנית סיליקון שקעים מלבנים או כל צורה אחרת.
• נחזיק את התבנית בשתי קצוות וננער מעל תבנית עד שמתקבלת צורה של תבנית חלולה מהשוקולד.
• כעת, נכניס למקפיא לפחות 4 שעות.
• נקציף שמנת מתוקה, חצי כוס אבקת סוכר ומוסיפים חצי ליטר גלידת וניל וממשיכים להקציף.
• ממלאים את התבניות חצי ס''מ לפני הסוף, ומכניסים שוב להקפאה של כמה שעות.
• לאחר מכן מורחים מעל שוקולד, מיישרים עם לקקן ומקפיאים שוב.
• בלחיצה קלה לשחרר את הגלידוניות ולאחסן בקופסא סגורה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות