רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
גלידוניות ביס
מתכון

גלידוניות ביס

כ-20 דקות קל

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

גלידוניות אישיות וקטנות , ממכרות וטעימות!

• נמיס 2 שוקולד מריר, ונמלאים תבנית סיליקון שקעים מלבנים או כל צורה אחרת.
• נחזיק את התבנית בשתי קצוות וננער מעל תבנית עד שמתקבלת צורה של תבנית חלולה מהשוקולד.
• כעת, נכניס למקפיא לפחות 4 שעות.
• נקציף שמנת מתוקה, חצי כוס אבקת סוכר ומוסיפים חצי ליטר גלידת וניל וממשיכים להקציף.
• ממלאים את התבניות חצי ס''מ לפני הסוף, ומכניסים שוב להקפאה של כמה שעות.
• לאחר מכן מורחים מעל שוקולד, מיישרים עם לקקן ומקפיאים שוב.
• בלחיצה קלה לשחרר את הגלידוניות ולאחסן בקופסא סגורה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות