רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
גלידוניות פרווה ביתיות
מתכון

גלידוניות פרווה ביתיות

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

גלידוניות פרווה אישיות וקטנות , ממכרות וטעימות!

הנה לכם פינוק שרק יראה לכם קטן, אבל מכיל אגרוף טעם גדול. גלידוניות פרווה מיניאטוריות מכוסות בשוקולד שיחזירו אתכם לילדות!

כשמתעוררת הכמיהה למשהו מתוק, אפשר לפנות למתכון הפשוט הזה.

תהליך יצירת קוביות הגלידה הוא כל כך פשוט ומהנה שתתהו מדוע מעולם לא עשיתם את זה קודם לכן.

 

איך מכינים גלידוניות פרווה ביתיות

  1. נמיס 2 שוקולד מריר, ונמלאים תבנית סיליקון שקעים מלבנים או כל צורה אחרת.
  2. נחזיק את התבנית בשתי קצוות וננער מעל תבנית עד שמתקבלת צורה של תבנית חלולה מהשוקולד.
  3. כעת, נכניס למקפיא לפחות 4 שעות.
  4. נקציף שמנת מתוקה, חצי כוס אבקת סוכר ומוסיפים חצי ליטר גלידת וניל וממשיכים להקציף.
  5. ממלאים את התבניות חצי ס''מ לפני הסוף, ומכניסים שוב להקפאה של כמה שעות.
  6. לאחר מכן מורחים מעל שוקולד, מיישרים עם לקקן ומקפיאים שוב.
  7. בלחיצה קלה לשחרר את הגלידוניות ולאחסן בקופסא סגורה.

 

הצעות הגשה לגלידוניות פרווה ביתיות

  1. לסיומת מתוקה ופריכה, פזרו מעט אגוזים או שוקולדים קצוצים לפני שהשוקולד מתקשה
  2. לשחיתות מופלאה טבלו את הגלידוניות בחמאת בוטנים מומסת

 

איך ניתן להפוך את הגלידוניות הביתיות לחלביות?

פשוט מאוד, החליפו את גלידת הוניל פרווה בגלידת וניל חלבית ואת השמנת הצמחית בשמנת מתוקה חלבית.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(2.0) | 3 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת גלידוניות פרווה ביתיות

שפכו את הגלידה לכלי רדוד

בהכנת הגלידוניות, הניחו את הגלידה בכלי רדוד כדי שיהיה קל יותר לחתוך לקוביות לאחר מכן.

חממו את הסכין לפני הכנת הגלידוניות

כאשר חותכים את הגלידה לקוביות, השתמשו בסכין חדה שחוממה במים חמים כדי למנוע ממנה להימס מהר מדי.

חממו את הסכין לפני הכנת הגלידוניות

קשטו את השוקולד בסוכריות צבעוניות

מקשטים את הגלידוניות המכוסות בשוקולד עם סוכריות צבעוניות או נצנצים אכילים כדי להפוך אותן לחגיגיות יותר.

קשטו את השוקולד בסוכריות צבעוניות

שאלות נפוצות להכנת המתכון

לכו על זה! תרגישו חופשי להתנסות בטעמי גלידה שונים כדי ליצור שילובי טעמים ייחודיים. פשוט השתמשו בגלידה יציבה שתשמור על צורתה כשפורסים לקוביות.
חופשי! אתם יכולים להשתמש בשוקולד ללא סוכר וגלידה ללא סוכר. רק שימו לב שהמרקם והטעם עשויים להיות שונים במקצת משוקולד וגלידה טיפוסיים.
ניתן לשמור את הגלידוניות הללו במקפיא עד חודש. כל שעליכם לעשות הוא לאחסן אותם בכלי אטום כדי למנוע צריבה במקפיא.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות