רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
כופתאות אורז במילוי בשר
מתכון

כופתאות אורז במילוי בשר

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

כופתאות אורז במילוי בשר - ארוחה מושלמת לצהריים

1. מכינים את האורז:
בסיר שמים 1 כוס אורז עגול, מערבבים טוב את הכורכום עם 2 כוסות מים ושופכים לסיר.

2. מבשלים את האורז עד שנוצרים חורים ואין נוזלים.
משאירים שיתקרר.

3. בקערה שופכים את האורז ומוסיפים את הביצה ו-2 כפות קמח ומערבבים טוב.
משאירים למנוחה

4. יוצרים את כדורי הבשר:
בקערה אחרת שמים את הבשר טחון, הבצל, תיבול מלח ופלפל שחור ואת הבהרט,
ומערבבים טוב טוב לעיסה אחידה.

5. יוצרים את הכופתאות:
ביד משטחים כמות של אורז ומוסיפים באמצע כדור קטן של תערובת הבשר.
עוטפים את הכדור בשר עם האורז ויוצרים כופתאה של אורז ובה הבשר.
וככה הלאה עם שאר הכמות. ומשאירים למנוחה.

6. מכינים את הרוטב:
בסיר שמים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, רוטב הסויה, הטריאקי – מלח ופלפל
ו-1.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה קלה.

7. מוסיפים בעדינות את הכופתאות לרוטב

8. מנמיכים לאש בינונית ומבשלים 20-25 דקות עם מכסה חצי סגור.
סוגרים את האש סוגרים עם המכסה בשלמות ונותנים למנוחה.

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות