רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פאי פקאן-שוקולד
מתכון

פאי פקאן-שוקולד

כ-120 דקות בינוני כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון מדהים ולא קשה במיוחד של פאי עם מלית שוקולד אפויה בתוספת פקאנים

אופן הכנת הבצק: במיקסר עם בלון הקצפה מערבבים חמאה עם אבקת סוכר כ-5 ד', מוסיפים את שאר הרכיבים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.

מרדדים את הבצק לעובי של כ5 מ"מ ומרפדים בו את התבנית. מעבירים את התבנית עם הבצק לשעה במקיא ולאחר מכן מחממים תנור ל180 מעלות ואופים חלקית, כ-7 דקות.

אופן הכנת המלית: טורפים יחד ביצים, סירופ מייפל וסוכר. ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה ומוסיפים לתערובת הביצים בהדרגה. קוצצים את הפקאן גס ומפזרים על גבי הקלתית ומעל מכסים בתערובת השוקולד

אופים כ-10 דקות על תנור שחומם ל170 מעלות עד להתייצבות המלית.

לאוהבי שוקולד במיוחד, ניתן לצפות לאחר האפייה בגנאש שוקולד המורכב מחצי מיכל שמנת מתוקה וחפיסת שוקולד מריר שהומסו יחד.

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיצבר
עדי צבר

נראית נהדר. אעשה בסופש הקרוב וגם שיתפתי בפייסבוק.


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות