רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
אגרול אפוי במילוי גבינה וירקות
מתכון

אגרול אפוי במילוי גבינה וירקות

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

אגרול (10 סיגרים)

מטבל

אופן ההכנה

אגרול אפוי במילוי גבינה, פטריות גזר ובצל

1. במחבת מרססים שמן (או 2 כפות) ומוסיפים 5 כפות מים.

2. מאדים את הבצל הקצוץ עד שנהייה שקוף.

3. מוסיפים את הגזר המגורד והפטריות ביחד עם תיבול מלח, קארי, פפריקה מתוקה, ופלפל שחור לערבב עד שנעשים רכים ומורידים מהאש.

3. על המחבת כאשר העיסה חמה מוסיפים את הגבינה טוב טעם ומערבבים טוב טוב, כדי שהכל יתאחד. טועמים ובודקים תיבול.

4. מחממים תנור ל-190 מעלות

5. לוקחים חצי עלי סיגר ושמים כף באמצע ועוטפים משני הצדדים ומגלגלים. מרטיבים קלות עם מים את הקצת כדי שיידבק.

7. שמים נייר אפייה בתבנית תנור ומשמנים קלות עם תרסיס שמן, ומניחים את הסיגרים עם הפתח כלפי מטה.

8. מכניסים לתנור כ-20 דקות עד שמזהיב – לבדוק שלא יתייבש

9. מוציאים שיתקרר ומגישים לצד מטבל לבן 3% מעורבב עם בצל ירוק טרי וטעים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות