רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
משה בתיבה
מתכון

משה בתיבה

כ-35 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון למשה בתיבה עם קטשופ שהילדים ימותו עליהם !! :)

אופן ההכנה:

• נשים בקערה את הקמח, אבקת אפייה, מלח, חומץ, שמן, טימין/אורגנו, להוסיף את המים ולערבב במהירות.

* מומלץ לערבב עם כף עץ לקבלת בצק חלק כמו פלסטלינה.

* במידה והבצק יוצא לכם מאוד רך אפשר להוסיף עוד קצת קמח.

• לאחר קבלת בצק אחיד, לרדד אותו ולחלק ל12 יחידות בגודל משמש קטן.

• לקמח משטח ולרדד את את הבצק ברוחב נקנקייה.

* הבצק צריך להיות דק מאוד.

• להניח בקצה הבצק נקנקיה, לזלף עליה קצת קטשופ, ולהתחיל לגלגל כמו סיגר.

• לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, למרוח ביצה - ולבזוק מעל שומשום.

• להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ20-25 דקות.

 

המתכון נלקח מהבלוג והפרופיל של בלאגן במטבח וכל הזכויות למתכון שמורות להם!

בהצלחה ובתיאבון !! :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות