רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
לחם שום עם שמן זית וזעתר של אורלי
מתכון

לחם שום עם שמן זית וזעתר של אורלי

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לקישוט והברשה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

לחם שום עם זמן זית וזעתר מתכון של אורלי קל להכנה

אני משתפת אתכם חברים יקרים במתכון שלי ללחם שום טעים
עם זעתר ושמן זית...
מאוד קל להכין ואפילו אפשר לעשות כ-12 לחמניות טעימות
למי שלא רוצה לחם
תהנו

אופן הכנת המתכון:

1. מכניסים לקערה את מרכיבי הבצק
ומתחילים ללוש לבצק רך אך לא דביק.
טיפ: (את המים והמלח מוסיפים בזמן הלישה בהדרגה)

2. מניחים את הבצק מכוסה במגבת להתפחה של כשעה.
ואז מחלקים את הבצק ל- 6-7 כיכרות עגולות
או 12 כדורים (למי שרוצה לחמניות) או 12 יחידות בצק מאורכות (לחמניות אצבע ארוכות)

3. חורצים בעזרת סכין את גב הבצק באלכסון. מכסים עם מגבת ומתפיחים שוב כ- 20-30 דקות.

4. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

5. מרפדים תבנית תנור עם נייר אפייה ומניחים את הכיכרות או לחמניות ומברישים קלות עם ביצה טרופה ומפזרים קצת קצח למי שאוהב.

6. אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים ומצננים

7. בתיאבון....

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות