רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
נשנושיות פילו
מתכון

נשנושיות פילו

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

רכיבים (8 מנות בכוסות מאפינס)

אופן ההכנה

נשנושיות פילו עם פטריות, בצל, שמנת לבישול, ותיבול

הנה מתכון מעולה לט"ו באב (לא רק) למנות אישיות של:
מאפה עם דפי פילו, ממולאים בפטריות, שמנת לבישול, בצל ותיבול.

ההכנה:
1. מטגנים במחבת עם ריסוס שמן את הבצל עד לשקיפות
2. מוסיפים את הפטריות ומערבבים ומטגנים לעוד דקה וחצי, מוסיפים את השמן והתיבול.
3. מערבבים ונותנים לעיסה שתסמיך קלות
4. סוגרים ומצננים קלות.
5. מחממים תנור ל-180 מעלות
6. לוקחים תבניות שקעי מאפינס ומרססים קלות עם תרסיס השמן.
7. לוקחים את דפי הפילו וגם אותם מרססים קלות כדי שלא יישברו באפייה.
8. מסדרים בכל שקע מאפינס 4 רבעי פילו אחד על השני.
9. מוזגים מהעיסה לתוך השקעים - לא עד הסוף
10. מכניסים לאפייה כרבע שעה או עד להזהבה - לדאוג שלא מתייבש.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(1.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות