רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
כעכים מלוחים
מתכון

כעכים מלוחים

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

מתכון לכעכים מלוחים טעימים מאוד!

מכניסים למיקסר את הקמח,אבקת אפייה,זרעוני השומשום והמלח ומערבלים.

מכניסים את המרגרינה,השמן ,הביצה ההחומץ הכמון והפלפל הלבן למרכז ומוסיפים בהדרגה את המים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

במקרה של בצק דביק ניתן להוסיף מעט קמח.
 
נוטלים מעט מהבצק, יוצרים רצועות ומהם יוצרים צורה עגולה כמו בתמונה.
 
מברישים  כל עיגול שנוצר לנו בביצה הטרופה ובוזקים זרעי שומשום.
 
מסדרים את הכעכים ברווחים על תבניות אפייה משומנות.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני- גבוה של כ-190 מעלות כ- 20 דקות או עד להשחמה יפה.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות