רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פרנץ טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפוא
מתכון

פרנץ טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפוא

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מתכון משגע כמו פרנץ' טוסט - רק עם טורטייה ועם מילוי מפנק

ההכנה:
1. מרתיחים את התפוחי האדמה במים עד לריכוך

2. מעבירים אותם למסננת מעל קערה, לניקוז נוזלים וצינון

3. אחרי תפו"א התקררו, בקערה מועכים אותם לפירה בינוני

4. מוסיפים את 100 גרם הצפתית, מועכים שוב ומתבלים
עד לעיסה אחידה. טועמים טיפה ואם צריך מתקנים תיבול.

5. חותכים את דפי הטורטיות לחצאים

6. מורחים בנדיבות מהעיסה ברבע הטורטייה וסוגרים 
ליצירת משולש

7. טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת, וטובלים את משולשי הטורטייה

8. מחממים על אש בינונית מחבת עם 3 כפות שמן או תרסיס שמן

9. ובזהירות מניחים את משולשי הטורטייה הטבולים בביצה - בעדינות במחבת

10. מטגנים כל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים את המשולשים על צלחת
עם נייר סופג - לצינון.

11. מגישים בצלחת לצד סלט ירקות טעים - בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות