רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת לוטוס ממכרת
מתכון

עוגת לוטוס ממכרת

כ-15 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

ציפוי

לקרם גבינה ושוקולד לבן

לבסיס

אופן ההכנה

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם קרם לוטוס

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבסיס:
בפוד פרוססור טוחנים את העוגיות לוטוס (אפשר כמובן גם פשוט לפורר עם הידיים), להוסיף חמאה מומסת ולערבב, מעבירים לתבנית עגולה קוטר '24 ולהדק בשכבה אחידה. לשים במקפיא עד שהמלית מוכנה.

2. הכנת קרם גבינה:
להקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת רכה, להוסיף את הגבינת שמנת (אני השתמשתי בגבינת נפוליאון) וגבינה לבנה ולהקציף עד שמתקבל קרם יציב, להוסיף את השוקולד הלבן ולקפל עד להומוגניות.

3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס, אפשר לישר בעזרת פלטה.

4. לשים במקרר להתייצבות ל4 שעות בערך. (או במקפיא לשעתיים).

6. הכנת ציפוי:
מניחים מיכל ממרח לוטוס בקערה עם מים רותחים עד שהוא נוזלי. מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים על העוגה הקרה.

7. להחזיר את העוגה למקרר להתייצבות לשעתיים. (אני השארתי את העוגה במקפיא).

*קרדיט לבלוג dolce של שני בסלונה בלוג

ניסית את המתכון? איך יצא?
(3.8) | 4 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות