רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סלט סלק
מתכון

סלט סלק

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

סלט סלק עשיר בנוגדי חמצון

​​בואו נתחיל :) 

חותכים את קצוות הסלקים מניחים אותם בסיר ומכסים את הסלקים במים, מדליקים את הגז ומתחילים בהרתחה עד שהם רכים, בערך שעה

מסננים את המים, שוטפים את הסלקים במים קרים על מנת להימנע מכוויה ומקלפים את הסלקים.

חותכים את הסלק לקוביות קטנות, כל אחד איך שהוא אוהב, שימו לב שזה לא יהיה קטן מידי אחרת זה יצא עיסתי.

חותכים בצל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה ביחד עם קוביות הסלק.

כותשים את שיני השום אנחנו משתמשים ב 3 שיניים בדר״כ אך אפשר להתחיל עם 2 ולהוסיף לפי הטעם, סוחטים לימון שלם ועסיסי מעל הכל.

מתבלים בשמן, מלח ופלפל, ומערבבים, אנחנו אוהבים להוסיף שמיר קצוץ, שוב, להוסיף לפי הטעם.

מערבבים את הקערה טוב טוב ומשאירים במקרר למשך מספר שעות, בזמן התהליך הזה הלימון מרכך את הבצל וכל הטעמים נספגים היטב בסלט הסלק שלכם!

בתאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(2.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת סלט סלק

לחתוך סלק בלי ללכלך את הקרש חיתוך

אם יש משהו אחד שאנחנו לא אוהבים בסלק זה לשטוף את הקרש חיתוך אחרי ש״מטפלים״ בו, כל מי שניסה להיפטר מהצבע האדום והמרשים של הסלק יודע על מה אנחנו מדברים. הפתרון הוא דיי פשוט, סלק, חותכים על צלחת ולא על קרש חיתוך, תגלו שקל מאוד לשטוף את זה אחריי השימוש.

לחתוך סלק בלי ללכלך את הקרש חיתוך
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות