רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
עוגת תפוחי עץ עם פירורים

מתכון

עוגת תפוחי עץ עם פירורים

כ-60 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לבצק
לפירורים
למלית

אופן ההכנה

תחתית העוגה עם בצק מתוק ומעל זה תפוחים ופירורים

1. מערבבים את כל החומרים לבצק.
2. משמנים את התבנית עם מרגרינה.
3. משטחים את הבצק לכל התבנית. 
4. מפזרים על הבצק מעט פירורי לחם, על מנת שהנוזלים מהמלית של תפוחי העץ לא יהפכו את העוגה לרטובה. 
5. מגרדים תפוחי עץ מערבבים עם קצת קינמון וסוכר, ושמים מעל הבצק. אפשר לשים שוב פירורי לחם (אם רטוב מדי). 
6. לפירורי הבצק- מערבבים במיקסר את החומרים עד שנהיה בצק.
7. לוקחים גושים ומפוררים לפירורי בצק מעל המלית.
8. כשהכל מכוסה מכניסים לתנור בחום 160 מעלות למשך כ- 40 דק'.
9. כשהפירורים משחימים- העוגה מוכנה.
10. בתיאבון !


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות