רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
סמבוסק בשר וירקות

מתכון

סמבוסק בשר וירקות

כ-100 דקות בינוני כשר בשרי

מצרכים למתכון

מצרכים להכנת הסמבוסק
מילית

אופן ההכנה

סמבוסק בשר וירקות בהכנה ביתית

בקערה שמים את הקמח השמרים סוכר ומלח מערבבים,מוסיפים את הביצים שמן והמים ,לשים ומתפיחים פעמיים.

בזמן ההתפחה ...מכינים את מילית הבשר - מטגנים את הבצל מוסיפים את הבשר טחון והגזר ובעזרת כף עץ מערבבים, כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים את התבלינים ומערבבים, קוצצים את הפטרוזיליה מוסיפים לתערובת הבשר מערבבים ומכבים את האש, מקררים את תערובת הבשר.

הכנת הסמבוסק- מחלקים את הבצק ל 4 , מכל חלק יוצרים 8-10 כדורים, מרדדים את כדור הבצר ממלאים בתערובת הבשר מקפלים את הבצק וסוגרים בעזרת לחיצת האצבעות על הבצק, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

אפיה - 180 מעלות  כ- 15-20 דקות ....יוצא טעים (:


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות