רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מתכון לפיצה
מתכון

מתכון לפיצה

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לבצק

רוטב לפיצה ולציפוי

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

פיצה מקפיצה בקלי קלות טעימה ומוסיפים לא מה שאוהבים ונהנים - אפשר גם ללא גבינה

 

תוספות לפיצה שאוהבים לפי טעם אישי:
פרוסות בצל אדום דקות
פרוסות עגבניה דקות
זיתים ללא חרצנים פרוסים
100 גרם טונה במים
פרוסות פלפל אדום דקות
או כל העולה על הדימיון

ההכנה:
1. מכניסים לקערה את כל מרכיבי הבצק ומערבבים עם כף עץ או סיליקון טובה עד לקבלת בצק פירורי.

2. עם הידיים לשים עד שמתקבל בצק אחיד.
מניחים בקערה מכסים עם מגבת ונותנים לבצק מנוחה של כ-15 דקות.

3. אחרי שהבצק נח, בעזרת מערוך על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעובי שרוצים (אפשר בצק דק או עבה).

4. מקמחים תנור אפייה גדולה של תנור ניתן לחלק ל-2 תבניות אפייה, בשביל 2 פיצות (יש לחלק את הבצק ל-2 חלקים ולרדד כל חלק בנפרד).

5. מכינים את הרוטב:
בקערה שמים את כל מרכיבי הרוטב למעט הגבינה ומערבבים טוב טוב, לרוטב אחיד.
יש לטעום ולתקן תיבול
(אני אוהבת להכניס לרוטב עצמו את אורגנו והבזיליקום יוצא טעים, מגניב עם ניחוח מושך ונעים).

6. מחממים תנור ל- 180-200 מעלות 
- לא לפתוח את אופציית הטורבו.

7. יוצקים את הרוטב ומורחים אותו על בסיס הפיצה, מפזרים בנדיבות את פתיתי הגבינה.

8. ניתן להניח איזה תוספות שאוהבים לפי הטעם האישי...

9. מכניסים לאפייה למשך כ-30 דקות, עד שהגבינה מבעבעת יפה.
להוציא מהתנור, לתת לפיצה להצטנן טיפה.
לפרוס ולהגיש לצד סלט ירקות טעים.

** אפשר גם לעשות את הפיצה צמחונית ולא להשתמש בגבינה.
למרוח את הרוטב ולפזר חתיכות ירקות וזיתים. אפשר גם פירות כמו פרוסות דקות של תפוחי עץ או אננס..

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות