רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

מתכון

בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

כ-25 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לציפוי
למלית
לבורקס

אופן ההכנה

בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

מתכון שאני אוהבת מאוד בתאבון לכם

1. להכנת הבצק:
שמים בקערה גדולה את הקמח והחמאה ולשים למעין עיסת פירורים.
מוסיפים את שאר מרכיבים לבצק וממשיכים ללוש לקבלת בצק רך וחלק.
עוטיפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר כ-חצי שעה.

2. במקביל מכינים את המלית:
מבשלים את התפוח האדמה עד שמתרכך, מועכים אותו לפירה
מוסיפים את הגבינות ומועכים/מערבבים אותם יחד עם הפירה.
מתבלים במלח ופלפל שחור, בודקים טעם ומתקנים עם צריך.

3. להכנת הבורקיטס:
מחממים את התנור ל-180 מעלות (חום בינוני), מחלקים את הבצק ל-4 חלקים,
ומרדדים כל חלק, חורצים עם חורץ עגול, עיגולים.
ממלאים באמצע כל עיגול קצת מהמלית שהכנו, סוגרים את העיגול,
חורצים בקצוות עם מזלג לסגירה טובה, וגם חורצים קלות בחלק העליון של הבורקיטס.
מניחים בתבנית אפייה שמרופדת עם נייר אפייה, ומורחים על הבורקיטס ביצה טרופה ומפזרים שומשום (לא חובה).

4. מכניסים לתנור כ-20 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים שיתקררו


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים מומלצים
מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות