מצרכים למתכון בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

לציפוי
0.5 כוס יוגורט
1 חופן שומשום (לא חובה)
100 גרם חמאה
0.25 כוס שמן
1 יחידה ביצה טרופה
למלית
0.25 כפית מלח
4 יחידות תפוחי אדמה בינונים
100 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 16%
0.25 כפית פלפל שחור
50 גרם גבינת עיזים למריחה 5%
לבורקס
100 גרם חמאה
1 יחידה תבנית תנור מרופדת נייר אפייה
3.5 כוסות קמח

אופן הכנת מתכון בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

בורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים

מתכון שאני אוהבת מאוד בתאבון לכם

1. להכנת הבצק:
שמים בקערה גדולה את הקמח והחמאה ולשים למעין עיסת פירורים.
מוסיפים את שאר מרכיבים לבצק וממשיכים ללוש לקבלת בצק רך וחלק.
עוטיפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר כ-חצי שעה.

2. במקביל מכינים את המלית:
מבשלים את התפוח האדמה עד שמתרכך, מועכים אותו לפירה
מוסיפים את הגבינות ומועכים/מערבבים אותם יחד עם הפירה.
מתבלים במלח ופלפל שחור, בודקים טעם ומתקנים עם צריך.

3. להכנת הבורקיטס:
מחממים את התנור ל-180 מעלות (חום בינוני), מחלקים את הבצק ל-4 חלקים,
ומרדדים כל חלק, חורצים עם חורץ עגול, עיגולים.
ממלאים באמצע כל עיגול קצת מהמלית שהכנו, סוגרים את העיגול,
חורצים בקצוות עם מזלג לסגירה טובה, וגם חורצים קלות בחלק העליון של הבורקיטס.
מניחים בתבנית אפייה שמרופדת עם נייר אפייה, ומורחים על הבורקיטס ביצה טרופה ומפזרים שומשום (לא חובה).

4. מכניסים לתנור כ-20 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים שיתקררו

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לבורקיטס במילוי תפוחי אדמה וגבינות עיזים בורקיטס טעים מתכון אפייה גבינת עיזים תפוח אדמה מילוי רוחה משפחה אירוח כיף
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רוגלך ביתי

מתכון משגע לרוגלך פרווה ביתי

מתכון לשבועות

לחמניות במילוי גבינה

לחמניות מיוחדות עם מלית של גבינה מפנקת לכבוד חג השבועות הקרב

זיתים כבושים

מתכון לזיתים כבושים: איך מכינים זיתים כבושים בבית

עוגיות חמאת בוטנים

עוגיות חמאת בוטנים עם שברירי בוטנים ושוקלד מריר

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!