רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
לביבות תרד וגבינה אפויות
מתכון

לביבות תרד וגבינה אפויות

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

לביבות אפויות ללא טיגון מתאימות לחנוכה וגם לכל השנה

מבשלים מעט את הבטטה, עד שהיא רכב ומועכים אותה.

חולטים את התרד במים רותחים במשך 10 דק' מסננים וקוצצים.

מערבבים יחד את כל המצרכים.(חוץ מפירורי הלחם שהשארנו עבור הציפוי)

יוצרים לביבות ומצפים אותן בפירורי הלחם.

מרפדים תבנית אפייה משומנת ואופים כ 20 דק' כל צד של הלביבה.

(אפשר גם לטגן מעט כל צד אבל עדיף לאפות כמובן :-) )

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות