רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
ספינג'
מתכון

ספינג'

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

הספינג' המרוקאי שכולנו מכירים, מתכון שמתאים ל 40 יח'

מנפים את הקמח לקערה ומערבבים יחד עם השמרית הסוכר והחצי כוס מהמים.

מניחים למשך  5 דקות

מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ולשים  את התערובת במשך  6 דקות. (כך שהבצק יהיה דביק אבל לא מדיי)

מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים למשך חצי שעה.

לשים שוב ומתפיחים לחצי שעה נוספת.

מחממים שמן עמוק לטיגון.

 כשהשמן רותח, עם ידיים רטובות, לוקחים עיגולים עם / בלי חור במרכז ומניחים בשמן החם.

מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

סירופ סוכר לטבילה של הספינג'- על אש בינונית מביאים לרתיחה מים וסוכר, מערבים עד שהסוכר נמס לחלוטין.

מוסיפים כמה טיפות לימון, מערבבים וטובלים את הספינג' בסירופ המתוק.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון פחזניות
כ-30 דקות בינוני כשר פרווה
תמונה של מתכון ברבורי פחזניות
כ-60 דקות בינוני כשר פרווה
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות